NIKO NIJE ZNAO

Imala je aferu sa jednim od najuticajnijih ljudi na svetu: Pamela Anderson prvi put o tajnim susretima sa predsednikom (FOTO)

1

Zvezda serije "Čuvari plaže" u jednom intervjuu je nagovestila da je bila u vezi sa ruskim liderom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pamela Anderson, koja iza sebe ima četiri braka, kaže da se sa šefom Kremlja srela više od jednom, ali je prećutala detalje, što je mnoge navelo da pomisle da su imali ljubavnu aferu.

 

Ona je u intervjuu britanskom novinaru Pirsu Morganu u emisiji "Životne priče" rekla da je bila sa mnogo muškaraca.

 

Na pitanje da li su istinite spekulacije da je bila sa Putinom, ona nije konkretno rekla da jeste, ali je to sugerisala.

 

Muškarci širom sveta danas nemaju drugu temu: Pamela Anderson pozirala potpuno naga - i još joj nema ravne (FOTO)

Upoznala sam ga 2009. godine, kad sam ga zamolila da zabrani lov na foke. Tačno je da me je kasnije pozvao na svoju inauguraciju 2012. godine, na koju nisam mogla da dođem. Ipak, bilo je nekih zanimljivih susreta... Našli smo se nekoliko puta na istom mestu... Imam odličan odnos sa Rusima i obožavam Rusiju - kazala je seks-bomba uz osmeh, zbog kog su mnogi pomislili da je bila u vezi sa šefom Kremlja.

Andersonova kaže da je zaljubljive prirode, što dokazuje i činjenica da je četiri puta bila u braku.

 

 

Iako je uvek govorila da jedan muškarac nije dovoljan, američka glumica je izjavila da je jako srećna sa novim dečkom, 18 godina mlađim fudbalerom Marseja Adilom Ramijem. Sa njim poslednjih godinu dana živi u Francuskoj.

On me je potpuno opčinio. Fantastičan je. Volim ga! Veoma je dobar prema meni i srećna sam sa njim u Francuskoj - navela je Amerikanka.

 

 

 

 

makonda-tracker