Imala je svega 19 godina...

Buran i skup život zvezde moskovskog džet seta: Kako je poginula ruska lejdi Di (FOTO, VIDEO)

0
Dajana Lebedeva, unuka jednog od najvećih neprijatelja Vladimira Putina, bila je jedna od glavnih figura među decom ruskih bogataša u Moskvi.
foto: Instagram
foto: Instagram

Bogata naslednica i zvezda moskovskog džet seta Dajana Lebedeva poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Švajcarskoj, zajedno sa svojim prijateljem, još jednim prebogatim mladićem, sinom biznismena iz Azerbejdžana.

 

Roker u memoarima otkrio 8 šokantnih tajni slavnih: Lično sam video kako ledi Dajana vara princa Čarlsa

 

Unuka bogataša Platona Lebedeva, u društvu poznata i kao ruska lejdi Di, bila je pripadnica moskovske zlatne mladeži i imala je svega 19 godina.

 

Životna priča - Princeza Dajana: Burna sudbina engleske ruže

 

Ona se, pretpostavlja se prebrzo, vozila sa prijateljem Azerom Jagubovim (23), u besnom BMW-u, kada je Azer izgubio kontrolu nad vozilom i survao se u jezero Lugano kod sela Kastanjola u Švajcarskoj.

 

Istina o noći kada je stradala Ledi Dajana: Sve bi bilo drugačije da princeza nije donela ovu kobnu odluku

 

A photo posted by Diana L (@ladydd11) on

S obzirom na to da joj je deda jedan od najvećih protivnika i neprijatelja Vladimira Putina, koji je zbog svog, navodno mutnog, biznisa dobio zatvorsku kaznu od 11 godina zajedno sa Hodorovskim, odmah su se javile glasine o mogućim političkim motivima koji bi činili da se radi o ubistvu, a ne nesreći.

Tela dvoje mladih ljudi izvučena su sa dna jezera, zajedno sa uništenim vozilom.

 

A photo posted by Diana L (@ladydd11) on

 

makonda-tracker