strašni smrtni slučajevi

OD NJIHOVIH TRAGIČNIH SUDBINA I UŽASNIH GUBITAKA PODILAZI JEZA: Da li je porodica Kenedi zaista PROKLETA?

0

Slavna američka porodica Kenedi jedna je od najuticajnijih, ali i najtragičnijih porodica SAD-a. Međutim, i danas zbog brojnih smrtnih slučajeva kruži urbana legenda o davnoj uvredi zbog koje je na njih bačeno prokletstvo.

 

foto: Profimedia

 

Manje dramatična smrt bila je ona Kare Kenedi, koju je izdalo srce nakon intenzivnog treninga. Kara je kći Teda Kenedija i Džoan Benet Kenedi, a veruje se kako joj je srce naglo otkazalo u 51. godini života jer je taman bila završila intenzivan proces hemoterapije zbog raka pluća. 

 

Jedna od najslavnijih smrti klana Kenedi definitivno je ona sina Džona F. Kenedija, koji je 1999. poginuo u avionskoj nesreći nad Atlantskim okeanom.

Sa sobom je u smrt odveo i svoju suprugu Karolinu, a navodno su prebrzo leteli jer su žurili na jednu svadbu. Zbog lošeg vremena i prebrze vožnje, izgubljena je kontrola nad avionom i on se srušio u okean.

 

 

1997. došlo je pak do strašne skijaške nesreće u kojoj je život izgubio Majkl Kenedi. Imao je 39 godina, nije nosio kacigu i pri padu na skijanju u Aspenu - slomio je vrat i preminuo.

 

Robert F. Kenedi bio je uvaženi političar koji je ubijen 1968. dok je slavio pobedu na izborima. Držeći svoj pobednički govor, atentator je upucao Kenedija i ubio ga na licu mesta u Hotelu Ambasador, u kojem se slavila pobeda.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker