ispunjena majka

SA USVOJENOM DECOM NIJE U DOBRIM ODNOSIMA, ALI OVE DVE ĆERKICE NE PUŠTA IZ ZAGRLJAJA: Slavna glumica poručila da je NIŠTA bez ljubavi porodice!

0

Sajentološka crkva odvojila ju je od prvo dvoje dece, ali druge dve ćerkice odrastaju pod njenim okriljem.

Nikol Kidman
Nikol Kidmanfoto: Profimedia

Iz prvog braka sa Tomom Kruzom, Nikol Kidman ima dvoje usvojene dece, sada već odraslu Izabelu i sina Konora. Kako su mediji pisali, ona nema nikakav odnos sa njima zbog sajentologije, kojoj su privrženi. Na Izabelino venčanje nije došla, iako se nalazila u tom trenutku u istom tom gradu, a na Konorovom venčanju nije poželjna zbog bivšeg supruga Toma.

 

 

U braku sa pevačem Kitom Urbanom jedna od najpopularnijih australijskih glumica ima dve ćerke, desetogodišnju Sandej Rouz i dve godine mlađu Fejt Margaret, koje je uvek nesebično skrivala od očiju javnosti i medijskog pritiska.

Njih dve se mogu videti tek na retkim paparaco fotografijama, koje dežurni fotografi uspeju da slikaju na aerodromu, tokom šetnje kroz grad ili utakmicama negde po svetu.

Ovog puta, međutim, nije uspela da odoli da nežnost sa svojim ćerkama podeli i sa svojim pratiocima na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj pozira sa njima u zagrljaju i napisala:

"Ja nisam ništa bez ljubavi moje porodice".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

 

"Veoma smo složna porodica. Mnogo vremena provodimo zajedno, ništa ne uzimamo zdravo za gotovo i uvek smo tu jedni za druge. Mnogo učim od svojih ćerki. A one mene uče ko sam zapravo ja", istakla je glumica.

 

"Kroz roditeljstvo učite ko su ta deca, i ne treba od njih da stvarate ono što biste vi želeli da ona budu", rekla je slavna 51-godišnja glumica u jednom od retkih intervjua u kojima je pričala o deci i porodici.

 

 

makonda-tracker