gradi svoju karijeru

NJEN OTAC JE OSNOVAO NOVU PORODICU, A MAJKA JU JE PUSTILA DA RADI ŠTA ŽELI: Ćerka glumačkog para ne okleva da se fotografiše GOLA, a izrasla je u PRELEPU DEVOJKU! (FOTO)

1

Sa ocem nije bila u dobrim odnosima, ali tokom godina se to promenilo.

Ajrlend Boldvin
Ajrlend Boldvinfoto: Profimedia

Ajrlend Boldvin je 23-godišnja glumica i model, ali je možda još uvek najpoznatija po svojim slavnim roditeljima, glumcima Kim Besindžer i Aleku Boldvinu. Ona stvara vlastitu karijeru, živi u Los Anđelesu, a ovih dana se vratila pod oko javnosti na reviji odeće za plažu. Iako mnogi primećuju da nije previše nalik svojoj majci, kako godine idu, sve se više na njenom licu mogu primetiti neke majčine crte lica.

Više nego s majkom, mediji devojku češće upoređuju s ocem Alekom, ali ne po izgledu, već po temperamentu, pošto 23-godišnja Ajrlend, baš poput tate, zna biti prilično živahna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on



Prošle godine pozirala je gola za organizaciju "PETA" i tada je komentarisala: "Radije bih se slikala gola, nego nosila krzno." Nije za nju čudno da se fotografiše naga, a nedavno je na Instagramu objavila vrlo izazovnu fotografiju na motoru, što je njen otac kratko prokomentarisao: "Ne... Samo ne".

Alek i Ajrlend danas su u dobrim odnosima, iako nije tako oduvek bilo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker