više ne može da negira

ZBOG OGROMNOG SKANDALA MU JE ODUZETA TITULA I MOGUĆNOST DA IKADA BUDE NA TRONU: Osramoćeni rumunski princ tek što se oženio, a nateran je da prizna dete iz AFERE!

0

Obratio se javnosti nakon testiranja na očinstvo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nikolas Medfort-Mils je rumunski princ, a poslednjih godina prati ga čitav niz afera i skandala. Najveći je upravo doživio svoj spektakularni rasplet.

 

Naime, nakon dugogodišnjeg negiranja, 34-godišnji princ sudskom je odlukom primoran priznati svoje vanbračno dete - svoju 3-godišnju kćerkicu. Nakon završenja sudskog procesa, Nikolas se morao obratiti i javnosti te u sramotnom obraćanju priznati da je začeo dete u kratkoj aferi.

 

Oglasio se i na svojim društvenim mrežama kako je zaista on otac devojčice koju je dobio s Nikoletom Cirjan, s kojom je do sada negirao apsolutno sve veze. Ipak, nije mogao negirati rezultate testa očinstva.

 

"Kao rezultat mog insistiranja da uradimo test očinstva, dokazano je da sam ja otac deteta. Nikoleta Cirjan zadovoljna je rezultatom. S obzirom na kontekst i rezultat testa, od sada sam odgovoran za to dete. Kako bih u startu zaštitio svoje dete, želim da svaki deo njenog života bude striktno privatan. Zbog toga više neću davati javne izjave na ovu temu", poručio je princ.

 

I njegova nekadašnja ljubavnica i majka devojčice oglasila se i napisala status: "Ovaj dan ne može biti više iznenađujuć nego što jeste! Dobila sam lekciju iz strpljenja i znanje da na kraju istina uvek pobedi".

 

Nikolas je unuk rumunskog poslednjeg monarha i daleki rođak kraljice Elizabete II. Nakon izbijanja ovog skandala, princu je onemogućeno da ikada zasedne na tron. Tada je izgubio i službenu kraljevsku titulu.

 

Nikolas je, inače, u braku od 2018. godine, a ostaje da se vidi kako će njegova supruga reagovati na ove vesti.

 

 

makonda-tracker