uživa u najvažnijoj ulozi

Ljubim ti stope, moj mali živote: Marko Bulat jednogodišnjoj ćerkici posvetio dirljivu poruku koja je raznežila mnoge

0

Popularni pevač ne propušta priliku da uživa u druženju sa članovima svoje porodice

foto: Story press, privatna arhiva
foto: Story press, privatna arhiva

Otkako je njegova porodica postala bogatija za još jednog člana, malenu Doroteu koja je došla na svet početkom prošle godine, popularni pevač ne krije radost i zadovoljstvo zbog nove i najvažnije uloge u kojoj se našao.

 

Naime, pevač se tom prilikom prvi put ostvario u ulozi oca, a svoju sreću otvoreno pokazuje javnosti, a najčešće putem društvenih mreža, na kojima često objavljuje fotografije na kojima ponosno pozira sa svojom suprugom Marijom, njenom ćerkom iz prethodnog braka, desetogodišnjom Sofijom, i malenom Doroteom.

 

Ipak, jedna od poslednjih fotografija u nizu privukla je veliku pažnju javnosti, a na njoj se vidi maleno stopalo njegove naslednice, koje Marko ljubi.

 

- Ljubim ti stope, moj mali živote! - napisao je ponosni otac u opisu fotografije, koja je za kratko vreme prikupila pregršt lajkova i komentara oduševljenih fanova i prijatelja, među kojima su i Markove kolege sa estrade.

 

- Neka joj svaka stopa u životu bude praćena ljubavlju kakvu joj ti pružaš! - napisala je Bulatova koleginica, Olja Karleuša.

 

foto: Zorana Jevtić

 

makonda-tracker