najslađi navijač

Sve više liči na oca: Maleni Lav Stojković u zagrljaju tate Vladimira raznežio Balkan (FOTO)

0

Stariji sin golmana srpske fudbalske reprezentacije, kog je dobio u braku s manekenkom Bojanom Rajić, prava je tatina slika i prilika!

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Golman Partizana i reprezentacije Srbije ne objavljuje često fotografije iz privatnog života na društvenoj mreži Instagram, ali kad god to učini, njegovi obožavaoci budu oduševljeni.

 

Popularni sportista Vladimir Stojković prošle godine postao je ponosni tata još jednog dečaka, budući da je njegova supruga Valentina donela na svet mališana koji je dobio ime Vladan. Njegov stariji brat Lav, koji je ću aprilu ove godine napuniti sedam godina, među prvima je zagrlio Vladana, a sada čeka trenutak kada će mu se o pridržuiti pored terena na stadionu Partizana. Do tad, sam navija za njihovog tatu.

 

 

Tako je bilo i pre nekoliko dana, kada je Lav bodrio Vladimira na meču s Viktorijom Plzenj, a golmanu nerešen rezultat sigurno nije toliko teško pao, budući da je odmah dobio najslađu utehu: snažan zagrljaj svog mezimca.

 

Ponosni Stojković objavio je fotografiju koja je tom prilikom nastala i oduševio sve svoje pratioce i navijače. Jedna stvar nam nije promakla, budući Lava dugo nismo videli - on sve više i više liči na svog tatu.

 

 

A post shared by ⚽️? (@vladimirstojkovic) on

 

makonda-tracker