galerija

Bez njih ništa ne bi bilo isto: Ove dame su najvernija podrška srpskim fudbalerima

0

Supruge i devojke fudbalera reprezentacije Srbije najveća su im podrška kako na terenu tako i van njega. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Aleksandar Mitrović već više godina je u vezi sa Kristinom Janjić. Prošle godine ovi mladi partneri dobili su sina Luku čiji su prvi rođendan nedavno i obeležili. Aleksandar i Kristina žive u Engleskoj gde Mitrović igra za Njukasl.

foto: Privatna Arhiva

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović i njegova supruga Nataša imaju jedan od najstabilnijih brakova na javnoj sceni. Svoju ljubav nikada nisu javno eksponirali, a kako Bane već godinama igra van Srbije, o njihovom privatnom životu se malo zna. Njihovo četvoro dece odrasta van očiju javnosti i bez velike medijske pompe. 

 

Nemanja Matić jedan je od najuspešnijih reprezentativaca, a već godinama karijeru gradi u Engleskoj. Ove godine obeležava sedmu godišnjicu braka sa prelepom Aleksandrom. Supružnici Matić imaju dvoje dece, sina i ćerku.

Adem Ljajić svojim umećem a terenu već je osvojio Italiju. Ipak, njegovo srce osvojila je jedna od najlepših i najzgodnijih devojaka iz Srbije Sofija Milošević. Njih dvoje su pre nekoliko meseci započeli zajednički život u Torinu, ali za sada ne razmišljaju o braku.

 

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on

Vladimir Stojković nedavno se iz Engleske vratio u Srbiju gde je karijeru nastavio u svom nekadašnjem klubu Partizanu. Ova odluka veoma mu je pomogla zbog toga što će biti bliže porodici. Naime, prošle godine, Stojković se venčao sa svojom izabranicom Valentinom sa kojom je dobio sina. 

foto: Vladimir Šporčić

 

 

makonda-tracker