pravi kutak za devojčicu

Hana je mamin glavni pomoćnik: Nataša Bekvalac oprema sobu za bebu, a detalji će vam garantovano izmamiti osmeh

0

Od tepiha do tapeta - sve je pažljivo birano!

foto: Dragana Udovičić

- Hana svira klavir i pohađa časove pevanja pa je već naučila nekoliko uspavanki. Već govori kako će da je presvlači. Nataša se baš raduje što je Hana srećna što će dobiti sestru i što ne pokazuje ni trunku ljubomore. Čak je tražila od majke da donese njene omiljene igračke iz Novog Sada kako bi upotpunile kolekciju u dečjoj sobi, gde će biti njena sestra - naglašava izvor.

 

Kako dalje saznaju mediji, Nataši će veliku podršku u prvim danima po izlasku iz porodilišta pružiti i majka Mira.

 

- Trebaće joj prvih dana dok se ponovo ne privikne na obaveze i mala pomoć od majke, koja se odmah ponudila da ćerki priskoči u pomoć. Kasnije će Nataša unajmiti i bebisiterku, jer će uporedo morati da vodi računa o Haninom školovanju, ali i bebinim potrebama - dodaje izvor.

 

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

 

Kako se bliže praznici, Nataša planira da Božić provede u krugu najbližih članova porodice u rodnom Novom Sadu. Ona će sa sestrama Kristinom i Draganom, njihovim porodicama, kao i sa suprugom Lukom, ćerkom Hanom i roditeljima dočekati najradosniji hrišćanski praznik.

 

Od trenutka kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, pevačica nije skidala osmeh sa lica. U javnosti nije mnogo želela da se oglašava o trudnoći, već je jednom, na pitanje kako se oseća, rekla sledeće:

 

- O srećnim stvarima nikada nisam ćutala, a trudnoća je jedna velika sreća. Ipak, kako je još rano, ne želim previše da govorim o tome, ali Luka i ja smo presrećni - izjavila je nedavno Nataša.

 

makonda-tracker