200.000 lajkova

Nijedna žena ne bi ostala ravnodušna: Bastijan Švajnštajger romantičnom porukom pokazao Ani da je i dalje zaljubljen do ušiju (FOTO)

0

Nemački fudbaler i srpska sportistkinja Ana Ivanović su u braku skoro godinu dana, a još uvek ne mogu da sakriju zaljubljene osmehe.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Najpoznatiji srpski zet na svetu više puta je pokazao da je prava romantična duša i da ga je lepa teniserka potpuno osvojila.

 

Nemac nije navikao da gubi: Ana Ivanović u dobroj formi, Bastijan može i dalje da pokušava (FOTO)

 

Na svakoj fotografiji na kojoj ga vidimo pored Ane Bastijan izgleda očarano njom, a kako i ne bi bio kada je naša sportistkinja jedna od najlepših žena na svetu?

 

foto: Profimedia

Nemac ne krije koliko uživa u braku s lepom Anom, pa je na društvenoj mreži Instagram otkrio svojim fanovima da od druženja s Anom ne može da zamisli lepši način da provodi vreme.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Dobro jutro! Ne mogu da zamislim bolji način da započnem nedelju od toga što provodim vreme sa svojom ženom Anom Ivanović", napisao je Bastijan u opisu predivne fotografije.

Morao je da se pohvali: Ovako Bastijan Švajnštajger govori srpski (VIDEO)

 

Par sportista se, inače, zakleo na večnu ljubav prošlog jula, i to romantičnom ceremonijom u čudesnoj Veneciji.

 

foto: Profimedia

Od tada su Ana i Bastijan nerazdvojni, a teniserka je pred kraj prošle godin odlučila da ode u penziju i maksimalno se posveti porodici.

makonda-tracker