romantik

Neprestano dokazuje Ani svoju ljubav: Bastijan ovim gestom OPET pokazao da je muškarac o kakvom SVE žene maštaju (FOTO)

0
U veoma važnim trenucima za bračni par Švajnštajger, fudbaler ne zaboravlja da pokazuje svojoj supruzi sitnicama koliko je voli.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekoliko dana nakon što su stigli u Ameriku, Bastijan Švajnštajger debitovao je za fudbalski klub Čikago Fajer i već na toj prvoj utakmici postigao pogodak.

 

Ćirilica, latinica i zaljubljeni osmesi: Prvi selfi bračnog para Švajnštajger govori više od hiljadu reči (FOTO)

 

Sportista je očigledno u veoma lepom periodu svog života, a kako i ne bi bio kada uživa u prvoj godini braka s jednom od najlepših žena na svetu?

 

 

Popularni fudbaler i srpska lepotica Ana Ivanović važe za jedan od najzaljubljenijih slavnih parova, a ne čudi što je njihova ljubav ovako jaka kada uzmemo u obzir sitne gestove kojima Bastijan neprestano dokazuje svoju ljubav.

 

Tako je fudbaler pre pomenute utakmice na Instagramu otkrio nešto veoma zanimljivo...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

Naime, u septembru 2014. godine svet je obišla vest da je srpska teniserka Ana Ivanović pala na šarm nemačkog fudbalskog reprezentativca, a objavljena je i njihova prva paparaco fotografija na kojoj se drže za ruke.

 

Nikad ne objavljuju zajedničke fotografije, ali OVU su morali: Evo kako su Švajnštajgerovi proveli dan posvećen ljubavi (FOTO)

 

Očigledno su mediji bili u pravu kada su objavili da su se Bastijan i Ana baš tih dana zavoleli, jer je fudbaler na zanimljiv način pokazao da je 5. septembar 2014. veoma važan za njega.

 

 

Naime, na njegovim novim kopačkama izvezen je upravo ovaj datum!

Fudbaler je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju svoje nove sporske opreme, kojom je otkrio ovaj simpatičan detalj.

 

makonda-tracker