godinama se krio od javnosti

Da li je njegovo udvaranje bilo okidač tragedije? Ovaj muškarac je MOLIO Kseniju da raskine s Filipom Kapisodom

0
Bivši dečko ubijene pevačice Ksenije Pajčin otkriva da je neposredno pre stravične tragedije slao poruke Kseniji i molio je da mu se vrati...
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Već sedam godina, na dan kad je ubijena Ksenija Pajčin, u ranu zoru pored njenog groba od pevačice se u suzama oprašta njen bivši dečko Vladimir P. (pun identitet poznat redakciji Kurira).

 

Pričala je da je niko nikada nije voleo kao on: Ovako su se zaljubili Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

 

Tako je bilo i prošlog četvrtka. Muškarca (39) u odelu novinari Kurira zatekli su na Novom groblju. Položio je cveće, upalio sveću i ćutke gledao u Ksenijinu sliku na spomeniku.

 

Vladimir je pristao da u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir otkrije sve detalje svoje najveće ljubavi. Zbog porodice, koju je u međuvremenu stvorio, odbio je da se fotografiše.

 

- Svake godine dolazim na groblje, ali izbegavam medije. Živim drugačijim životom. Tri meseca pre tragedije molio sam Kseniju da raščisti s Kapisodom i da mi se vrati. Nikad neću preboleti što me nije poslušala, sedam godina idem na njen grob i ići ću do kraja života - kaže Vladimir.

 

Njihova ljubavna priča počela je u jednom klubu na Dorćolu.

 

- Odmah sam se zaljubio u nju. Bila je nestvarno lepa. Kroz osmeh mi je rekla: Pali, mali, nemaš šanse kod mene, imam ja mlado meso. Nisam znao na koga misli, pa su mi rekli da se zabavlja s nekim manekenom iz Crne Gore i da se zove Filip Kapisoda. Na internetu sam posle video o kome je reč - priča Vladimir.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker