godinama se krio od javnosti

Da li je njegovo udvaranje bilo okidač tragedije? Ovaj muškarac je MOLIO Kseniju da raskine s Filipom Kapisodom

0
Bivši dečko ubijene pevačice Ksenije Pajčin otkriva da je neposredno pre stravične tragedije slao poruke Kseniji i molio je da mu se vrati...

 

foto: Vladimir Šporčić

Kasnije su ipak započeli romansu. Iako je njihova veza bila kratka, Vladimir napominje da se baš zaljubio u nju.

 

Zbog ovoga Dragana Mirković pati i danas: Pre smrti Ksenija Pajčin joj je preko voditelja poručila nešto veoma važno! (FOTO)

 

- Ona i Filip su raskinuli zbog neke njegove bivše devojke i ja sam uleteo. Poslužio sam joj kao uteha. Viđali smo se samo dva meseca. To je za mene bio najuzbudljiviji period u životu. Uz nju su smeh i dobra zabava uvek bili zagarantovani. Izlazili smo, vozili se kolima po gradu, ručali na haubi. Molio sam je da ostavi Filipa i da bude sa mnom. Govorio sam joj da on nije za nju, da je mlad i da nisu jedno za drugo. Želeo sam da joj pružim sve u životu. Bila je divlja i mislio sam da ću uspeti da je ukrotim. Maštao sam samo o njoj, a ona je želela da joj se Filip vrati. Tako je i bilo. Čim su se pomirili, nikad me više nije okrenula - tvrdi Vladimir.

 

- Kada sam u Dnevniku čuo da je ubijena, pomislio sam da je taj dečko to uradio jer je pronašao naše poruke koje smo razmenjivali - kaže Vladimir s dubokim uzdahom, a zatim dodaje:

 

- Ne tvrdim da se to dogodilo, jer me je Ksenija otkačila godinu dana pre tragedije, ali taj crv sumnje me izjeda - kaže na kraju ispovesti Vladimir P.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker