najtragičnija ljubavna priča naše estrade

Pričala je da je niko nikada nije voleo kao on: Ovako su se zaljubili Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

0
Jedna od najvećih tragedija srpske estrade o kojoj se i dan danas priča, dogodila se 16. marta 2010. godine, kada je Filip Kapisoda usmrtio pevačicu Kseniju Pajčin, a potom izvršio samoubistvo.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Ljubav Ksenije i deset godina mlađeg manekena desila se na prvi pogled u julu 2008. godine. Upoznali su se na moru u Crnoj Gori, odmah su se zavoleli i započeli vezu.

 

Poslednji snimak Ksenije i Filipa: Pred kamerama joj priredio romantično iznenađenje, ali NJEN POGLED je slutio na najgore (VIDEO)

 

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je Ksenija tada.

 

Dosta vremena su provodili zajedno, a živeli su na relaciji Cetinje-Beograd. Razdvojenost je uticala na njihovu vezu, izazivala je tugu, nervozu, ljubomoru i svađe.

 

Zbog Filipa nije smela ni da pogleda drugog, zbog toga bi se odmah posvađali, Rasprave su postale učestale, a niko nije slutio da će na kraju doći do tragedije.

 

Raskid zbog rijalitija

 

Filip je poželeo da uđe u kuću Velikog brata, a Ksenija ga je svim silama odgovarala od toga. Nije mogla da podnese da mesec dana budu razdvojeni.

 

- Ako me voliš, nećeš ući... - govorila je. Posle svađe u februaru 2009. godine, raskinuli su, a maneken je ušao u rijaliti. Ipak u decembru 2009. godine su se pomirili jer nisu mogli jedno bez drugog.

 

Sve češće su pominjali brak, a Filip je počeo da je naziva svojom ženom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

makonda-tracker