početak nove ljubavi

Sa Ksenijom se sve desilo spontano, a sa Anom je mnogo drugačije: Ovako je Veljko Ražnatović upoznao svoju novu devojku! (FOTO)

0
Ljubav Veljka Ražnatovića i Ane Cakić je već neko vreme glavna tema u medijima. Iako je njihova veza naišla kao pravo iznenađenje, mladi par je otkrio kako je započeo romansu.
foto: Instagram
foto: Instagram

Iako njih dvoje ne kriju da su zajedno, o detaljima veze ne pričaju javno, pa je malo poznato da su se Cecin sin i manekenka, koja je već neko vreme bez angažmana, upoznali u jednom prestoničkom restoranu u kojem je ona radila kao hostesa.

 

Svake godine na današnji dan Cecu, Veljka i Anastasiju savladaju tuga, bol i suze: Održan pomen Željku Ražnatoviću (FOTO, VIDEO)

 

Ana voli modu i pojavljuje se na svim kastinzima za muzičke spotove i kampanje, ali u poslednje vreme nije imala mnogo posla. Pošto nije htela da sedi kod kuće besposlena i da zavisi od roditelja, našla je dodatni posao, koji joj je obezbedio solidnu zaradu. Pre dva meseca ona se zaposlila u jednom restoranu na Novom Beogradu, gde je radila na vratima kao hostesa, koja je sprovodila goste do njihovog stola. Tako se i upoznala s Veljkom, koji često dolazi s prijateljima u taj lokal ", rekao je dobro obavešten izvor.

 

On kaže da se Ana Veljku dopala na prvi pogled i da su već pri prvom susretu razmenili brojeve telefona.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker