ne može se sakriti

Nije više mogla da izdrži: Ovaj gest je pokazao prava osećanja Rade Manojlović (FOTO)

0
Rada Manojlović je često govorila o svom odnosu sa Harisom, ali ovim gestom je pokazala kako stvari stoje.

Njih dvoje su kao tinejdžeri i sve vreme se dopisuju. Nisu ni slutili da će im razdvojenost tako teško pasti. Rada je prekjuče stigla u Ameriku i od tada se više nikome ne javljaju. Konačno bez tenzije zbog tezgi lutaju ulicama Njujorka i uživaju u novogodišnjoj euforiji koja je obuzela Amerikance. Posećuju najskuplje restorane. Kako su se videli posle 27 dana, njih dvoje koriste svaki trenutak da budu sami u hotelskoj sobi, dok će šoping i posete novogodišnjim sajmovima malo da sačekaju. Rada ostaje pet dana kod Harisa, nakon čega oboje imaju ubitačan tempo što se tiče nastupa", dodaje naš izvor.

Rada Manojlović prvi put o ulozi mame: Evo na koju pevačicu i poznatu majku će se ugledati kad stigne beba

 

Rada se isprva nije javljala, ali potom je odgovorila: 

 

"Izvinite, molim vas. U Njujorku sam, pozvaću vas čim se vratim ili mi pošaljite poruku", rekla je Rada i ne saslušavši pitanje, mada drugi odgovor nije ni trebao. 

Odlazak Manojlovićeve u Ameriku na pet dana dovoljno govori koliko se zaljubila, jer je ona pre Harisa imala vezu na daljinu sa Momčilom Gajićem. Međutim, tada joj mesec dana nije bilo dugo da ne vidi dragog i nije hrlila njemu u zagrljaj, za razliku od sadašnje situacije.


Rada Manojlović zaljubljena do ušiju: Haris planira porodicu!

 

Sa druge strane, Harisovi prijatelji tvrde da ga nikada nisu videli tako nasmejanog i raspoloženog.

 

Iako su dugo krili da su zajedno, pa čak i kada je to bilo očigledno, oni o ljubavi nisu pričali otvoreno, međutim, Haris i Rada delima pokazuju u kom smeru ide njihov odnos.

 

foto: Dragana Udovičić

 

makonda-tracker