ne može se sakriti

Nije više mogla da izdrži: Ovaj gest je pokazao prava osećanja Rade Manojlović (FOTO)

0
Rada Manojlović je često govorila o svom odnosu sa Harisom, ali ovim gestom je pokazala kako stvari stoje.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Atraktivna pevačica Rada Manojlović spakovala je kofere nekon nastupa u Splitu i otišla u zagrljaj dečku Harisu Berkoviću, koji je u Americi na turneji.

Očigledno je da njih dvoje nisu mogli da izdrže jedno bez drugog, pa su pronašli rešenje kako bi narednih pet dana bili nerazdvojni i uživali u prazničnoj atmosferi Njujorka.

 

Rada Manojlović prvi put o problemima u porodici: Postoji nešto što me tišti

 

Ovo dovoljno govori o tome da su se Rada i Haris zaljubili, što bi deca rekla, do ušiju, te da njihova veza uskoro može biti još ozbiljnija. Haris je na turneju otputovao pre nešto manje od mesec dana, ali to je za njih dvoje bio veoma dug period, naročito što Haris na turneji ostaje još 20 dana.

 

Rada Manojlović iznenadila obožavaoce promenom stila: Haris mi je zabranio da nosim kratke i uske haljine dok on nije tu

 

Još pre nego što je Haris otputovao, njih dvoje su razmišljali o tome da Rada dođe kod njega, ali je dogovor bio da doputuje na kraju njegove turneje. Međutim, čim su prošle dve nedelje, njih dvoje su počeli da kriziraju, počeli su učestalo da se čuju i više nije bilo dileme da će se taj susret dogoditi dosta ranije. Kako je Haris imao pauzu u nastupima između 17. i 23. decembra, on joj je predložio da odmah nakon njenog koncerta u Hrvatskoj kupi kartu i dođe kod njega. Sreća da je i ona u tom periodu imala slobodne dane, pa je istog trenutka rezervisala kartu, koju je zbog kratkog roka rezervacije platila tri puta skuplje", kaže izvor. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker