Srpska lepota i nemačka elegancija

Gospodin i gospođa Švajnštajger ponovo šarmirali planetu: Retko se zajedno pojavljuju na crvenom tepihu, ali svaki put ostave bez daha! (FOTO)

0
Jedan od najsrećnijih parova u svetu poznatih ponovo je širokim osmesima i zagrljajima pokazao koliko uživa u braku...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger prisustvovali su dodeli Bambi nagrada u Berlinu, na kojoj su još jednom dokazali da su savršeni par i da ljubav cveta, piše Stil.

 

Od početka veze opirali su se tome, ali on nije odoleo: Bastijan Švajnštajger objavio prvi selfi sa Anom koji dokazuje koliko su zaljubljeni! (FOTO)

 

Najlepša srpska teniserka zablistala je u dugačkoj raskošnoj haljini dostojnoj holivudskim premijerama. Frizura, ali i celokupan Anin izgled podsećao je na eleganciju iz filma "Veliki Getsbi", a ništa manje elegantan nije bio ni nemački fudbaler.

 

foto: Profimedia

Bastijan se opredelio za šik odelo i belu leptir mašnu, a zajedno sa svojom suprugom izgledao je kao da je "iskočio" iz 30-ih godina prošlog veka.

 

Zagrljeni, nasmejani, zaljubljeniji nego ikada: Ana i Bastijan Švajnštajger ponovo uživaju u Veneciji (FOTO)

 

Svi su primetili koliko je mladi bračni par bio dobro raspoložen, uprkos "visinskoj razlici" nastaloj zbog Aninih potpetica. Celo veče nisu skidali osmeh sa lica, dokazujući da im bračne vode i te kako prijaju.

 

 

makonda-tracker