LJUBAV KAO NAJVEĆI POKRETAČ

Olimpijski heroji nacije: Evo ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku!

0
Nezapamćen uspeh na Olimpijskim igrama u Riju ponovo je stavio u žižu interesovanja srpske sportiste i sportistkinje koji su već decenijama ono najbolje među nama, a Story otkriva ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku, ali i neke do sada nepoznate detalje iz njihovog privatnog života
foto: Zorana Jevtić

 

TIJANA BOGDANOVIĆ: SIGURNA U SEBE

 

Posle zlata Milice Mandić iz 2012. godine u Londonu, srebro u Riju osvojila je Tijana Bogdanović (18). Ona je ušetala u tekvondo svet sa samo četiri godine, a srebrna olimpijska medalja stigla je tek nekoliko meseci posle punoletstva, čime je u svet odraslih ušla na velika vrata.

 

- Uopšte se ne opterećujem mislima kuda će moja karijera ići narednih godina. Moj sledeći izazov biće start škole u septembru – rekla je nedavno Tijana koja ima dve sestre, Zvezdanu i Helenu, kao i mlađeg brata Žarka, koji se takođe bave ovim sportom.

 

Nije uspela da sakrije emocije: Evo zbog čega je Tijana Bogdanović uplakana stigla u Beograd (FOTO, VIDEO)

 

- Ušla sam u takmičenje svesna da sa 18 godina, na prvim Olimpijskim igrama, nemam šta da izgubim. Bila sam sigurna u sebe i zato sam išla na sve ili ništa. Sada već polako shvatam kakav sam uspeh napravila osvojivši srebrnu medalju – istakla je ova devojka koja je svojom lepotom zaludela sve pripadnike muškog pola.

makonda-tracker