ultimatum

Ostaće u braku samo pod jednim uslovom: Nova drama u životu fudbalera koji je varao suprugu s njenom drugaricom

1

Nakon što se zabrinula da bi bilo šta što pripada njoj moglo da završi u rukama njene nekadašnje prijateljice i ljubavnice njenog supruga, Eni Kilner preduzima radikalne korake.

Eni Kilner, žena Kajla Vokera
Eni Kilner, žena Kajla Vokerafoto: Nigel Keene / imago sportfotodienst / Profimedia

Fudbaler Mančester sitija Kajl Voker sve češće je tema u medijima zbog svog privatnog života, koji se odavno pretvorio u sapunicu zbog njegovog neverstva.


Kako sada javlja The Sun, igrač reprezentacije Engleske mogao bi uskoro da se razvede, ukoliko ne prihvati ultimatum svoje supruge.


Eni Kilner, s kojom Voker ima četvoro dece, navodno je već kontaktirala s lekarima i razmišlja o razvodu, a "braku će dati još jednu šansu samo ukoliko on plati 15 miliona funti", piše pomenuti portal.

Ukoliko se razvedu, ona bi mogla da dobije polovinu fudbalerovog ogromnog bogatstva koje nastavlja da raste, budući da Voker u Mančesteru zarađuje 150 hiljada funti svake nedelje. Ipak, dodaje se da ona još uvek nije donela odluku, iako se u tajnosti sastala s pravnim timom.

 

Eni Kilner i Kajl Voker tokom Evropskog prvenstva 2024.
Eni Kilner i Kajl Voker tokom Evropskog prvenstva 2024.foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Ona se ne šali i pričala je s advokatima o tome kakva je budućnost čeka – kaže izvor za The Sun. – Razvod im je neprestana pretnja, ali situacija je sada kritična.

 

Kajl Voker i Eni Kilner već neko vreme se bore da sačuvaju brak, koji je sklopljen 2021. godine, ali je par zajedno još od srednjoškolskih dana. Tokom svoje višedecenijske ljubavi dobili su četvoro dece, dok je Voker dobio još dvoje dece s influenserkom Lorin Gudman, Eninom bivšom najboljom drugaricom.

 

Neimenovani izvor je dodao i da se par u poslednje vreme "svađa oko svega" i da ona ne želi da bilo šta što  pripada njoj dobije žena koja ju je izneverila.

 

Kajl Voker je otac šestoro dece, a od toga je dvoje dobio s najboljom drugaricom njegove supruge Eni
Kajl Voker je otac šestoro dece, a od toga je dvoje dobio s najboljom drugaricom njegove supruge Enifoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Rekla mu je da će mu pružiti još jednu šansu samo ako joj prvo da polovinu svog novca – kaže dobro upućena osoba. – Rečeno joj je da će joj pripasti polovina njegovog bogatstva ako se razvede, a ona ne želi da jedan jedini peni njenog dela dobije Lorin.


Fudbaler je zbog ove preljube godinama na meti tabloida, a s nekadašnjom ljubavnicom je imao dugotrajan sudski spor u kom su izneti mnogi prljavi detalji. Prošlog leta, oni su se ponovo našli u medijima jer je Gudmanova s njihovim sinom bila na Evropskom prvenstvu i navijala za Englesku dok je na drugoj tribini bila Vokerova supruga s porodicom.


Kada mi je rekao da je napravio dete mojoj najboljoj drugarici, srce mi je puklo. Ne mogu da verujem da je rizikovao da ostane bez porodice zbog toga. Svet mi se srušio u tom trenutku – rekla je Eni kasnije za medije.

 

BONUS VIDEO

U čemu je zakazala reprezentacija Srbije na EP?

 

makonda-tracker