pre vensana kasela

Udala se bez šminke, u crnom i nikad više nije pričala o njemu: Prvi muž Monike Beluči je poznat, ali njena misterija

0

Iako mnogi misle da je jedini brak Monike Beluči onaj s Vensanom Kaselom, sa 26 godina se udala za svoju prvu veliku ljubav.

Monika Beluči imala je veliku ljubav  i brak i pre Vensana Kasela
Monika Beluči imala je veliku ljubav i brak i pre Vensana Kaselafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Ljubav Monike Beluči i Vensana Kasela obeležila je veliki deo njihovih života, ali to nije jedini muškarac s kojim je jedna od najlepših glumica sveta stala pred oltar.

 

Iako je s Vensanom dobila dve ćerke, Devu i Leoni, a njihov razvod i odnos nakon razvoda bio i te kako medijski propraćen, pre francuskog zavodnika, koji sada čeka četvrto dete s Narom Baptistom, ona je volela još jednog umetnika.

 

Godinama pre nego što je zavolela Francuza, ona je bila u braku s italijanskim fotografom Klaudiom Karlom Basom (ponekad mu se pripisuje prezime Sortuli).

 

 

Baso je modni fotograf s kojim je glumica bila u ljubavi dok je još radila kao model i pre nego što je uplovila u glumačke vode. Nikada nije pričala o tome kako su se upoznali, ali se pretpostavlja da je Klaudija i Moniku spojio posao, budući da je ona bila vrlo popularna u modnoj industriji, u kojoj je on tih dana bio često angažovan.

 

Zanimljivo je da je Klaudio rođen u Francuskoj, zemlji iz koje je Vensan Kasel i u kojoj je Monika kasnije dugo živela s porodicom.

 

Upoznali su se 1987. kada je Monika radila kao model u Milanu. Zaljubljeni Karlos ju je zaprosio i nakon skoro tri godine veze, par se venčao 1990. godine. Strani mediji su pisali da je u pitanju bila manja ceremonija, kojoj su prisustvovali samo najbliži prijatelji i članovi njihovih porodica.

 

Monika na venčanju nije imala šminku i bila je u neobičnom izdanju, s kapuljačom na glavi, a dominirala je crna boja odore.

 

 

Ipak, četiri godine kasnije njihov brak je poništen. Monika priznaje da je ova odluka bila greška, a njihova ljubav je trajala samo prilično kratko. Nerado se priseća ovog perioda svog života.

 

U tom trenutku Monika je imala 26 godina, dok je Baso bio tridesetjednogodišnjak, a nisu imali zajedničko potomstvo. Ona je kasnije otkrila da pre Vensana Kasela nije ni želela decu.

 

1996. godine, Monika je upoznala Vensana Kasela i izgradila fantastičnu glumačku karijeru, dok je Klaudio Karlos Baso takođe izgradio veliku karijeru u svetu fotografije i usmerio se na polje mode.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Sloboda Mićalović o dolasku Monike Beluči u Čortanovce

 

makonda-tracker