zaslužila je sve

Vensan Kasel čestitao rođendan Moniki Beluči na divan način: Tim Barton je pomerio granice, ali i Francuz ume da razneži

0

Nakon što su svi romantičari uzdahnuli kad su videli koliko je ljubavi i truda američki režiser uložio da ulepša 60. rođendan glumici, i njen bivši muž i čuveni glumac odlučio je javno da pokaže koliko mu znači čudesna Monika Beluči.

foto: IRREVERSABLE/ ČTK / Profimedia
foto: IRREVERSABLE/ ČTK / Profimedia

Italijanska glumica Monika Beluči proslavila je poslednjeg dana septembra 60. rođendan, a društvene mreže su tim povodom preplavile njene fotografije u čestitkama fanova i njenih dragih kolega i saradnika.


Najlepšu čestitku i dar je svakako dobila od svog emotivnog partnera i čuvenog režisera Tima Bartona, koji je uz pomoć tima italijanskog izdanja magazina Vogue poklonio filmskoj divi editorijal snimljen na osnovu njegovih crteža.


Kako je otkrio, svoju devojku je crtao od prvog dana njihove ljubavi, a na osnovu ovih dela su snimljeni portreti jedne od najlepših žena u istoriji kinematografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)


Međutim, na Monikin poseban dan nije zaboravio ni njen bivši suprug Vensan Kasel, francuski glumac s kojim Italijanka ima dvoje dece, ćerke Devu i Leoni.

Glumac, koji trenutno čeka četvrto dete, podelio je staru fotografiju Belučijeve, nastalu u danima njihove najveće ljubavi, na kojoj vidimo glumicu kako doji njihovu mlađu ćerku u automobilu dok joj mlađa spava u krilu.


Srećan rođendan, Monika – napisao je Kasel i dodao emodži u obliku belog srca.

 

Vensan Kasel čestitao Moniki rođendan starom porodičnom fotografijom
Vensan Kasel čestitao Moniki rođendan starom porodičnom fotografijomfoto: vincentcassel/Instagram

Kasel je uz to na Instagramu objavio i fotografiju na kojoj vidimo odraze Monike i Deve u ogledalima i napisao:


Porodica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEENTZ (@vincentcassel)

 

Vensan Kasel i Monika Beluči zavoleli su se devedesetih, a u braku su bili od 1999. do 2013. godine.

 

Spekulisalo se da nakon razvoda nisu imali najbolji odnos, a glumica je u jednom intervjuu pomenula da bi volela da se njen bivši muž više uključi u brigu o deci, ali sve je u javnosti  ostalo na tome i kasnije je delovalo kao da oni imaju korektan odnos.

 

Vensan Kasel i Monika Beluči bili su u braku od 1999. do 2013. godine.
Vensan Kasel i Monika Beluči bili su u braku od 1999. do 2013. godine. foto: EPA/DANIEL DEME

 Francuski glumac je 2018. stupio u brak s manekenkom Tinom Kunaki, s kojom je potom dobio ćerku Amazoni, a potom se razveo 2023. Nedavno je otkriveno da Kasel čeka dete sa svojom novom devojkom Narom Baptistom.

 

BONUS VIDEO

Danijela Dimitrovska: Razvod je smrt bez umiranja

 

makonda-tracker