sve je bilo u redu, a onda...

Kad je rekao da ima dečka, "kao da joj je zario nož u srce": Neočekivani sukob bivše žene i partnera slavnog sportiste

0

Nakon što je nekadašnja supruga Ralfa Šumahera rekla šta misli o njegovom "izlasku iz ormana", za medije se oglasio njegov novi dečko i odgovorio da je "razočaran".

Ralf Šumaher i Etjen Buske-Kasanj u vezi su već dve godine, a ovog leta su to podelili sa svetom
Ralf Šumaher i Etjen Buske-Kasanj u vezi su već dve godine, a ovog leta su to podelili sa svetomfoto: ralfschumacher_rsc/Instagram

Nekadašnji vozač Formule 1 Ralf Šumaher, inače brat legendarnog Mihaela Šumahera, sve je iznenadio minulog leta, kada je "izašao iz ormana" i ponosno predstavio svog partnera.


Najlepša stvar u životu je kada imaš pravog partnera pored sebe, s kojim možeš da podeliš sve – poručio je sportista uz fotografiju sa čovekom svog života.


Uskoro je otkriveno da je on konačno progovorio o istini o sebi jer je želeo da uživa bez ustručavanja sa izvesnim Etjenom, menadžerom iz Francuske s kojim je Šumaher sarađivao.

 

 

Nemačka glumica Karmen Gajs rekla je tada da su Šumaher i Etjen "senzacionalno srećni" i da "nikada nisu imali ni svađu ni neslaganje".

Kako je reagovala bivša žena Ralfa Šumahera?


Nakon što se Šumaher deklarisao kao gej muškarac, mnogi su sa strepnjom čekali reakciju njegove bivše supruge Kore Birnkman, nekadašnje manekenke s kojom je vozač bio u braku od 2001. do 2015.


Par zajedno ima sina Davida, a poznato je da je njihov razvod bio buran, odnos vrlo klimav i ne preterano prijateljski, ali se potom pisalo da su izgladili stvari i normalno nastavili dalje.

 


I dok su svi oduševljeni Ralfovim priznanjem i čestitaju mu na hrabrosti da prizna da je homoseksualac, Kora nije toliko oduševljena.


– Volela bih da me je Ralf uključio ili mi makar dopustio da budem deo ove odluke. To bi bio znak poštovanja – smatra ona.


– Tokom njegove karijere u Formuli 1, bilo je mnogo glasina. Pitala sam da ga mi razjasni ima li istine u onome što pričaju, ali je uvek to negirao, pričao mi da sve umišljam i da mi možda treba pomoć psihologa – rekla je Kora.

 

Ralf Šumaher se tokom leta 2024. deklarisao kao gej, nakon višedecenijskih glasina o njegovoj seksualnoj orijentaciji
Ralf Šumaher se tokom leta 2024. deklarisao kao gej, nakon višedecenijskih glasina o njegovoj seksualnoj orijentacijifoto: EPA/Sandro Zangrando

Kad je objavio to, bilo je kao mi je neko zario nož u srce. "Izlazak iz ormana" uvek utiče na one oko tebe, uključujući i bivšu suprugu, s kojom imaš dete. Danas se osećam kao da sam u tom braku iskorišćena – priznaje bivša žena Ralfa Šumahera za Der Spiegel.

– Osećam se kao da sam protraćila svoje najbolje godine. Postavljam sebi toliko pitanja... Je li on bio iskren sa mnom?


Odgovor Šumaherovog dečka


Nakon što su mediji preneli komentare Kore Brinkman, za RTL se oglasio Etjen Buske-Kasanj, novi emotivni partner Ralfa Šumahera.

 


Mislio sam da imamo dobru povezanost s Korom. Kad je došla, pitala me je: "Da li bi spavate zajedno?" – prisetio se on.


– Rekao sam joj: "Da, naravno. Mi smo zajedno. Mi smo par". I ona je bila srećna zbog nas. To je bilo okej, to je bilo odlično, to je bila divna nedelja s Korom. Zato sam sada razočaran – istakao je.


Koliko je poznato, Šumaher i Buske-Kasanj u vezi su oko dve godine, a upoznali su se u Monaku.
 

BONUS VIDEO

Đorđe Mišina o reakcijama na ulogu gej muškarca

 

makonda-tracker