novi detalji

Mihael Šumaher TAJNO USLIKAN posle godina skrivanja! Kažu da živi u vegetativnom stanju, a porodica I DALJE ĆUTI O SVEMU

1

Kako se oseća i kako danas izgleda Mihael Šumaher? Sudeći po pitanju italijanske štampe, to bismo mogli da saznamo uskoro...

Mihael Šumaher je, prema tvrdnjama upućenih, prikovan za krevet
Mihael Šumaher je, prema tvrdnjama upućenih, prikovan za krevetfoto: EPA-PHOTO/EPA/JANEK SKARZINSKI/ak/fob/ow

Slučaj Mihaela Šumahera, čoveka prepunog života, energije i snage, koji je nakon jedne povrede ostao prikovan za krevet, jedan je od najpotresnijih u svetu poznatih.


Slavni vozač Formule je 2013. godine u decembru doživeo nesreću na skijanju u Alpima, nakon čega je bio u veštačkoj komi do juna 2014, a od septembra iste godine leči se u svom domu.


Poznato je da se njegovo lečenje, na zahtev porodice Šumaher, odvija pod velom tajne, pa je tako javnosti poznato vrlo malo detalja o sportistinom stanju. I ne samo što je svima zabranjeno da pričaju o tome kako je Šumaher nego je zabranjeno i fotografisati ga, ali sada se pojavio neko ko tvrdi da ima njegove fotografije i preti da ih objavi.

 

O stanju Mihaela Šumahera ne zna se maltene ništa
O stanju Mihaela Šumahera ne zna se maltene ništafoto: Toshifumi KITAMURA / AFP / Profimedia

Kako pišu italijanski mediji, neimenovani čovek fotografisao je Mihaela Šumahera bez saglasnosti njegove porodice i nudi da ih proda medijima za milion evra. U pitanju je neko ko je vrlo blizak porodici i samom vozaču, ali mediji ne žele da podele identitet osobe koja na ovaj nači želi da trguje Šumaherovom privatnošću.


Prema pisanju italijanske štampe, porodici vozača poznato je da neko nudi najbogatijim medijima Mihaelove fotografije.


Podsetimo, Šumaher je od 2013. godine u krevetu, a njegova porodica insistira na tome da javnosti ne budu poznati detalji njegovog stanja i lečenja.

 

1 / 6 Foto: EPA/DIEGO AZUBEL


Za mene je to teško... Sto puta sam pokušao da kontaktiram s njegovom suprugom Korinom i nije se javljala. Zvao sam i njegovog prijatelja Žana Toda, pitao ga da li mogu da odem u bolnicu, a on mi je rekao da sačekam i da je rano. Sutradan sam ga opet pozvao i niko se nije javljao. Još sam ljut zbog toga — istakao je Šumaherov bivši agent Vil Veber, za italijanski list La Gazzetta dello Sport.


Inače, strani mediji pisali su prošle godine da je "Šumaherovo stanje vegetativno", prema rečima švajcarskog neurologa Eriha Riderera.


Nedavno je objavljen i dokumentarni film o Mihaelu Šumaheru, koji je najavljivan kao konačna istina o proslavljenom vozaču jer su u njemu pričali Mihaelova supruga Korina i sin Mik, inače i sam vozač Formule 1. Ipak, u njemu nismo saznali mnogo toga, osim podataka o tome kako se porodica oseća posle svega što se dogodilo.

 

 

makonda-tracker