da li je zauvek?

Intimni detalji izazvali su najviše pažnje: Hale Beri progovorila o vezi sa Hantom, a dotakla se i zajedničke postelje

0

Par je zajedno od 2020. godine i za sada se čini da im i te kako dobro ide 

HALE BERI O MOMKU, EMOCIJAMA I SEKSU
HALE BERI O MOMKU, EMOCIJAMA I SEKSU foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Glumica Hale Beri podelila je u intervjuu za Mari Kler detalje svoje veze sa Van Hantom s kojim je u ljubavi već 4 godine. Ona je rekla da nikada srećnije nije bila i tom prilikom je otkrila detalje ljubavnog i seksualnog života.

 

Hale je otvoreno pričala o svom odnosu sa Van Hantom i o tome kako je vrlo srećna što je njena veza izdržala test vremena.

 

- Stvorila sam svoju karijeru. Bila sam rešena da uspem u tome , ali nikada nisam bila tako rešena da imam i lepu emotivnu vezu. S njim sam tako opuštena - rekla je ona. 

Takođe je otkrila da je sigurna da je on "njena osoba".

 

Glumica je upoznala Van Hunta preko brata.

 

- Moraš biti načisto sa univerzumom. Onog trenutka kada sam počela da se osećam kao da razumem sebe i šta sam radila pogrešno, Vanov brat, po kojeg sam poznavala mnogo godina, došao kod mene i rekao: 'Trebalo bi da upoznaš mog brata - ispričala je ona.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Pre nego što su ušli u vezu Beri i Hant su odlučili da se bolje upoznaju i zbliže kao prijatelji.

 

- To je bio prvi put da sam bila ludo zaljubljena pre nego što sam imala seks. Bilo je magično, jednostavno magično - rekla je ona. 

 

Prethodne veze Hale Beri


U prošlosti, Beri je bila u romantičnim vezama sa brojnim poznatim muškarcima, uključujući Dejvida Džastisa, Erika Beneta i Olivijea Martineza, sa kojim je bila u braku. Takođe je izlazila sa Gabrijelom Obrijem. Beri ima dvoje dece: Macea, sa Martinezom, i Nahlu, sa Aubrijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Prošle godine, Beri je završila brakorazvodnu parnicu sa Martinezom nakon osmogodišnje pravne bitke. Utvrđeno je da će Martinezu plaćati 8.000 dolara mesečno na ime izdržavanja deteta. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koja holivudska glumica obožava sarmu?

 

makonda-tracker