divan par

Fotografija Nataše Ninković i njenog supruga koja vraća veru u ljubav

0

Nataša Ninković već gotovo 30 godina obožava svog supruga, a vreme ih je samo zbližiilo i osnažilo ljubavlju.

Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac
Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenacfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni svakako jesu Nataša Ninković i Nenad Šarenac. 

 

Nataša i Nenad zajedno su već gotovo tri decenije, a u braku su dobili blizance, sinove Matiju i Luku.

 

Iako je Nataša jedna od naših najpoznatijih glumica i definitivno najuspešnijih, njen suprug se ne bavi javnim poslom, niti se prečesto pojavljuju na gradskim događajima na kojima ima foto-reportera.

 

Ipak, kad god se pojave, oni privuku pažnju, a uvek se drže za ruke i odaju utisak para koji ni posle gotovo trideset godina nije zaboravio na nežnost.

 

Fotograf Kurira je sreo supružnike u jednom šoping-molu u Beogradu, i to zagrljene. Nataša i Nenad su bili u kupovini,a glumica nije puštala muža iz zagrljaja, dok je njegova ruka bila na njenom boku

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

Šarenac je od nje stariji 10 godina, a glumica ne krije da ju je on dosta usmeravao na početku njihove bračne zajednice.

 

Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake — rekla je glumica svojevremeno domaćim medijima.

 

Poznato je i da je Nataša upravo zbog Nenada odbila slavnog američkog reditelja Olivera Stouna.

 

Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: "Naravno" — ispričala je tada Nataša.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video​​​​​​​

Nataša Ninković slavi rođendan

 

makonda-tracker