uvek lepo obučena

Dostojanstvena i stilizovana — i kad je najtužnija: Stajling Nataše Ninković s premijere "Nedelje" zrači otmenošću

1

Nataša Ninković se pojavila u javnosti prvi put nakon tragedije koja ju je pogodila.

Nataša Ninković
Nataša Ninkovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Nataša Ninković pojavila se na premijeri filma "Nedelja", posvećenom Džeju Ramadanovskom.

 

Kako su preneli mediji, ona je bila u društvu svog supruga Nenada Šarenca, ali nije zabeležena njena šetnja crvenim tepihom.

 

Zapravo, šarmantna glumica fotografisana je dok je pristizala u dvoranu, a potom i dok je sedela u publici, i to pored Dragana Bjelogrlića i njegove supruge Maje. Nataša je Džeja imala prilike lično da upozna, pa nije propustila premijeru filma posvećenom ovom pevaču, a ovo je njeno prvo javno pojavljivanje nakon smrtnog slučaja koji je glumicu slomio krajem prošle godine.

 

Ona je, ipak, bila nasmejana i vedra, a izgledala je prelepo u elegantnomm poslovnom stajlingu.

Nataša i inače bira uvek proverene i otmene kombinacije, pa ni ovog puta nije napravila izuzetak. Lepa glumica ponela je crno odelo, uvek pogodan odevni komad, veran klasici, a ispod je obukla belu košulju. Vrlo sveden stajling upotpunila je zlatnim nakitom i efektnim minđušama, a kosu je stilizovala u punđu. Tu je bila i neizostavna crna tašnica.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Bez suvišnih detalja, a opet — ništa nije falilo! Ovakav stil idealan je i za poslovne prilike, ali i za večernje, ujedno i za bioskop, pozorište...

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nataša Ninković u "Sceniranju"

 

makonda-tracker