stara fotografija i uspomene

Ličile su poput bliznakinja, udale se iste godine, živele zajedno: Veza naših slavnih glumica retkost je među poznatima

1

Stara fotografija Nele Mihailović i Nataše Ninković otkriva uspomenu iz njihove mladosti, a one su povezane i danas.

Mnogi i danas ne znaju da su Nataša Ninković i Nela Mihailović bile cimerke, a i danas se vole i druže
Mnogi i danas ne znaju da su Nataša Ninković i Nela Mihailović bile cimerke, a i danas se vole i družefoto: Marina Lopičić, Ana Paunković

Glumice Nataša Ninković i Nela Mihailović imaju sjajne karijere, značajne uloge, publika ih obožava već decenijama. Ipak, malo ko zna koliko su njih dve zapraov bliske i ostvarile su fantastične karijere i do sada imale mnoge zapažene uloge, a obe su odlično prihvaćene od strane publike.

 

Nataša Ninković proslavila je rođendan u društvu svojih bliskih prijateljica, među kojima su se našle i kuma Sloboda Mićalović, ali i Nela.

 

Zanimljivo je i to koliko njih dve liče, što možda nije stvar koja prvo "upada u oči", ali čim se nađu jedna pored druge, to postaje očigledno.

 

 

Njih dve spojila je i igra sudbine na neverovatan način, pa su se udale iste godine, Nela za Vladimira Petričevića, a Nataša za Nenada Šarenca.

 

Nela je jednom prilikom govorila o tome, pa otkrila i da su potpuno različite, uprkos fizičkoj sličnosti, zbog koje su i na poslu imale neobične situacije.

 

Nataša Ninković i ja smo jako slične verovatno zbog toga što smo crnke i imamo punije usne. Mislim da je to tipski. Međutim, potpuno smo različite. Sećam se, kad nas je profesor Vlada primio na Akademiju, imale smo ultrakratku kosu. Tako iste smo došle na Akademiju. Ona iz Trebinja, ja iz Valjeva — prisetila se glumica jednom prilikom.

 

Nela i Nataaš su se udale iste godine
Nela i Nataaš su se udale iste godinefoto: Radule Perisic/ATAImages

Njih dve pored toga što su koleginice, bile su i veoma bliske prijateljice, a čak su i stanovale zajedno godinama.

 

Živele smo zajedno od treće godine fakulteta, pa sve dok se nismo udale, a udale smo se iste godine. Zajedno smo i krenule u sve to.

 

Upravo zbog te sličnosti reditelji ih nisu zajedno angažovali u serijama i filmovima.

 

Ima reditelja koji je jednom izgovorio: "Pa ne mogu sad da uzmem nju, one su stvarno toliko slične, a treba da igraju potpuno drugačije likove" — ispričala je Nela u emisiji "Kec na jedanaest".

 

Nataša Ninković i Nela Mihailović povezane su dugogodišnjim prijateljstvom
Nataša Ninković i Nela Mihailović povezane su dugogodišnjim prijateljstvomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Na Fejsbuku je jednom prilikom objavljena njihova zajednička fotografija iz mlađih dana, a pored toga toga što zaista liče, obe su definitivno bile jedne od najlepših glumica tog vremena, a to su ostale i danas.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nataša Ninković slavi rođendan

 

makonda-tracker