"Srećni matorac, nisam li?"

Sinoć je digao Beograd na noge, pa žuri 26 godina mlađoj supruzi: Ljubavna priča slavnog pevača romantičnija je od filma

0

Posle ko zna koliko žena tokom njegove višedecenijske slave, dva braka i šestoro dece, muzičar je upoznao mladu lepoticu ne sluteći da pred njim stoji žena njegovog života

Rod Stjuart na koncertu u Beogradu
Rod Stjuart na koncertu u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Britanski muzičar Rod Stjuart (79) održao je sinoć nezaboravan koncert u Beogradu, na kom je okupio više od 10.000 fanova.


Glavni grad Srbije prva je tačka nove turneje vremešnog umetnika, koji će uskoro nastupiti u Ljubljani, Bratislavi, Oslu, Berlinu, Stokholmu, Budimpešti...


Rok-pop senzacija iz sedamdesetih i osamdesetih odlazi iz Beograda s lepim uspomenama, a do sledećeg koncerta uživaće u svom mirnom porodičnom životu s 26 godina mlađom suprugom.

 

1 / 8 Foto: Tamara Trajković

Rod Stjuart iza sebe ima dug ljubavnički staž i jedan je od najvećih zavodnika u svetu muzike, pa je duga lista poznatih manekenki koje mu nisu odolele u danima najveće slave i kasnije.

Ženio se triput: najpre je bio u braku s glumicom Alanom Kolins od 1979. do 1984. godine, potom s manekenkom Rejčel Hanter od 1990. do 2006, a od 2007. godine oženjen je Peni Lankaster, engleskim modelom i TV zvezdom.

Muzičar i dve i po decenije mlađa Peni upoznali su se 1999. godine, kada ga je ona pitala da joj dopusti da ga fotografiše na turneji. On joj je to dopustio, a uskoro je počela dugogodišnja veza, koja je krunisana brakom tek 2007. u Italiji, nakon što je Stjuart zaprosio Peni na vrhu Ajfelove kule dve godine ranije.

Kako se Peni jednom prilikom prisetila, otvorila je kutiju i ugledala neverovatan dijamantski prsten, klasičan, koji joj je oduzeo dah.

 

Rod Stjuart sa suprugom Peni Lankaster
Rod Stjuart sa suprugom Peni Lankasterfoto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Bila sam zapanjena, bacila sam se na njega i zaplakala – rekla je manekenka jednom prilikom za The Evening Standard.


Venčali su se pred oko 100 članova porodice i prijatelja, a Peni je nosila belu koktel haljinu, dok je muzičar bio u svetloplavom odelu, a sve su proslavili plesom i vatrometom. Zavete su obnovili 2017. godine, na svom imanju u Eseksu.


Peni je moj ceo svet. Kakva devojka! Ljubam različitim ljudima znači mnoge stvari, ali za mene to je kada želiš da podeliš sve s nekim koga voliš, a Peni volim sada više nego ikad, ako je to uopšte moguće – rekao je muzičar za Hello.

1 / 5 Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

On je to što su njegova životna saputnica i on obnovili svoje zavete da će zauvek voleti jedno drugo ocenio kao "prelepu i romantičnu stvar".


Ništa ne dokazujemo, samo delimo svoju ljubav s prijateljima i porodicom – istakao je zadovoljni muzičar.


Kako pevač objašnjava, tajna njegove bračne srećne je intimnost.

 

Rod Stjuart sa suprugom Peni Lankaster
Rod Stjuart sa suprugom Peni Lankasterfoto: EPA/PETER FOLEY

Ne pričam o seksu, već o poljupcu, maženju i zagrljajima – ističe on. – Peni i ja to radimo svakog jutra. Zagrlimo jedno drugo – ponekad u krevetu, ponekad van njega, ali i tokom celog dana. To je divan odnos. Srećan matorac, nisam li?


Par je, inače, zajedno dobio dvoje dece. Najpre je 2005. nakon veridbe Peni na svet donela sina Alastera, a zatim 2011. i Ejdena. Iz ranijih veza Stjuart ima još šestoro odrasle dece.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Rod Stjuart u Beogradu otpevao najveći hit - I’d rather go blind

 

makonda-tracker