ima važnu lekciju za sve

"Malo te lome, ali OSTANEŠ NA NOGAMA!" Anita Mančić posle razvoda otkrila kako se u prošlosti borila s teškim trenucima

0

Iako je iza sebe imala bolne momente, glumica je pokazala da je jaka žena, a sada je podelila kako je "odlučila da joj bude dobro"

Anita Mančić jedna je od najcenjenijih regionalnih glumica
Anita Mančić jedna je od najcenjenijih regionalnih glumicafoto: Marina Lopičić

Proslavljena glumica Anita Mančić dugo je bila u skladnom braku s Bojanom Dedićem, pa je nedavno javnost iznenadila vest da se ona razvela posle 22 godine.


Glumica se od tada nije oglašavala za medije, a sada je pričala o tome koliko je važno "odlučiti da nam bude dobro", odnosno o snazi koju pronalazi u sebi u teškim trenucima.


Ja sam odlučila da budem dobro! Postoje ljudi koji se ušuškaju u svoj problem u poziciju žrtve i nekako ni sami ne znaju kad potonu toliko da već ne mogu sami da kontrolišu sebe – istakla je glumica za Unu.

 

Kako Anita Mančić objašnjava, iako u svom životu, kao i svi mi, ima probleme, ona ostaje jaka.


Ja sam jednostavno rešila da hoću da mi bude svaki dan dobar dan, jer jednostavno želim. Imam probleme, malo te lome, ali nekako ostaneš na nogama – rekla je jedna od omiljenih domaćih glumica.

 

Anita Mančić je snagu pronašla u sebi jer, kako kaže, 'želi da joj svaki dan bude dobar'
Anita Mančić je snagu pronašla u sebi jer, kako kaže, "želi da joj svaki dan bude dobar"foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Anita se osvrnula na svoju dugogodišnju borbu za potomstvo, koja nije bila uspešna, a istakla je da je posle svakog poraza nastavljala dalje i pronašla svoj način da se izbori s propalim pokušajima.


Kad god sam odlazila da čujem rezultate i kad su mi rekli, tu rečenicu pamtim – "Nema ništa", baš tim glasom, ja sam se zahvalila i nastavila dalje. Više ne znam gde sam išla i šta sam morala sve da uradim, tako da sebi sam zadavala mnogo zadataka da bih što manje razmišljala o tome šta se dogodilo – kazala je glumica.


Ona je ispričala da joj je najtežimomenat bio čekanje rezultata nakon testiranja, pa je kovala planove kako da sebi zaokupi misli, naročito ako dobije loše vesti.

 

Anita Mančić spada u omiljene domaće glumice
Anita Mančić spada u omiljene domaće glumicefoto: Dragana Udovičić


Moj najgori trenutak je bio kad sam vadila krv, to je bio taj dan D kad sam shvatala da li sam na pravom putu, da li se to dogodilo ili ne – ispričala je i rekla da je "unapred imala organizacju šta će" kad izađe iz laboratorije. – Ako je loša vest, kuda da idem i šta sa radim i za narednih nedelju dana sam sebe opteretila sa milijardu poslova da bih radila, radila, radila i da bih nekako to sklonila u stranu i da bih ušla u nekakav normalan ritam i sa bi sve to bilo normalno... Tako sam ja našla rešenje u svojoj glavi – ispričala je.

 

BONUS VIDEO

Đole Đogani o razvodu

 

makonda-tracker