ljubavna bajka

Slavni košarkaš ju je zavoleo kada je imao svega 12 godina: Ko je lepotica koja je zauvek ukrala srce Luke Dončića?

0

Luka Dončić još od detinjstva voli samo jednu ženu

Luka i Anamarija nedavno su dobili ćerkicu
Luka i Anamarija nedavno su dobili ćerkicufoto: Victor Joly / Alamy / Alamy / Profimedia

"Luka Dončić jedan je od nas" stihovi su pesme koja se orila ulicama Minhena uoči utakmice Srbija – Slovenija tokom ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu.

 

Slavni košarkaš koji srpsko poreklo vodi od svog oca Saše jedan je od domaćoj javnosti omiljenih sportista.

 

Svoju karijeru uspešno gradi preko okeana, a nedavno je sve iznenadila vest o tome da se Luka Dončić ostvario u ulozi tate.

 

Kako se godinama unazad mahom isticao kroz svoje sportske uspehe, a svoju intimu vešto skrivao od radoznalih očiju, o privatnom životu zvezde američkog Dalas Maveriksa do skoro gotovo da se ništa nije znalo.

 

Zato i ne čudi što je košarkaš 7. jula 2023. godine napravio pravu pometnju kada je na svom Instagram nalogu podelio sledeću fotografiju:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Naime, u romantičnom okruženju popularni sportista kleknuo je na jedno koleno i zaprosio svoju dugogodišnju devojku Anamariju Goltes.

 

Iako se do tog trenutka o njoj malo toga znalo, nakon ove vesti Goltesova je veoma brzo postala glavna tema svih medija.

 

Ko je Anamarija Goltes?

 

Anamarija je od Luke starija godinu dana – rođena je 1. maja 1998. godine u jednom malenom gradiću u centralnoj Sloveniji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Lepa verenica sportiste slovenačko-srpskog porekla profesionalno se bavila plesom, nakon čega je neko vreme radila kao instruktorka joge u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Anamarija danas slovi za jednog od najuspešnijih modela u svojoj zemlji, a u Ljubljani je svojevremeno diplomirala u Ekonomskoj i poslovnoj školi na smeru marketing.

 

Takođe, osvojila je titulu Miss Earth Slovenije 2016. i predstavljala svoju zemlju na izboru za Miss Earth 2016 na Filipinima.

 

Kako su se Luka i Anamarija upoznali?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Verovali ili ne, slavni košarkaš i njegova lepša polovina upoznali su se još kao deca i to dok su oboje sa svojim porodicama letovali u Hrvatskoj.

 

Uskoro su se i zavoleli, pa je tako prva dečija ljubav koja se rodila u 12. godini prerasla u prelepu ljubavnu bajku za ceo život.

 

Goltesova je Lukina najveća podrška

 

Godine 2018. Anamarija preselila se zauvek u SAD kako bi bila uz svog izabranika, a tamo je aktivno nastavila da gradi svoju karijeru manekenke i influenserke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

U julu 2023. košarkaš je romantičnom prosidbom krunisao svoju ljubav prema Anamariji, ali ono najlepše tek je usledilo nakon toga.

 

Popularni par 9 meseci vešto je skrivao najlepše vesti, a onda je Dončić na svom Instagram nalogu objavio fotografiju koja je oduševila svet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

On i njegova dugogodišnja izabranica ostvarili su se u ulozi roditelja i na svet doneli malenu devojčicu kojoj su dali prelepo ime – Gabrijela.

 

Lepu Anamariju na Instagramu prati preko 200 hiljada ljudi, a ona neretko sa svojim obožavaocima deli fotke iz porodičnog doma u Americi, gde uživa sa Lukom, ćerkicom i njihova tri psa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpski navijači peckaju Slovence - Luka Dončić jedan je od nas

 

makonda-tracker