najlepša podrška

Za njega kažu da je najemotivniji srpski košarkaš: Ko je misteriozna žena Ognjena Dobrića koju ljubi već godinama?

0

Supruga slavnog košarkaša Ognjena Dobrića retko se pojavljuje u javnosti i o njoj se ne zna mnogo

Ognjen Dobrić je u skladnom braku sa dugogodišnjom partnerkom Vesnom
Ognjen Dobrić je u skladnom braku sa dugogodišnjom partnerkom Vesnomfoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Nakon osvojene bronzane medalje na 33. Olimpijskim igrama održanim u Parizu, srpski košarkaši glavna su tema svih medija. 

 

Kako sportski, tako i njihovi uspesi na privatnom planu ono su što najviše interesuje čitavu javnost, a najzanimljivija tema svakako jesu njihove lepše polovine. 

 

Žene košarkaša tu su da bodre svoje jače polovine na svakom koraku, pa smo tako najlepšu podršku sa tribina imali prilike da vidimo i na igrama u "gradu svetlosti".

 

 

U ponedeljak 12. avgusta sa balkona Starog dvora srpski šampioni imali su priliku da se obrate hiljadama okupljenih nakon osvojenih medalja na Olimpijskim igrama.

 

Nakon svečanog dočeka upriličena je i gala proslava medalja za sve srpske sportiste u jednom eminentnom beogradskom restoranu.

 

Fotografi su na ulazu u lokal spremno čekali da ufotkaju sve zvanice, a naročitu pažnju privukli su košarkaši koji su redom dolazili u društvu svojih lepših polovina.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

Ipak, ona koja najviše intrigira srpsku javnost jeste žena koja se najmanje eksponira i retko može biti viđena u javnosti – u pitanju je supruga Ognjena Dobrića.

 

Košarkaš za kog kažu da je jedan od najemotivnijih u srpskom nacionalnom timu već godinama uživa u skladnoj ljubavi sa suprugom Vesnom, koju je zavoleo kao veoma mlad.

 

Mada se o njoj generalno malo zna, poznato je da je Vesna Ognjenova najveća podrška i oslonac, što je i sam kođarkaš nebrojeno puta isticao u raznim intervjuima.

 

Svoj odnos ljubomorno skrivaju od radoznalih očiju javnosti, a kruna njihove ljubavi svakako je sin Aleksej kog su dobili prošle godine u aprilu.

 

Kako bi sačuvala svoju intimu u potpunosti Vesna je svoj Instagram nalog zaključala, te samo odabrani mogu da vide fotografije koje košarkaševa lepa izabranica deli, dok Ognjen na svom otključanom profilu ponosno pokazuje trenutke nežnosti koje njih dvoje dele.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ceo hipodrom aplaudirao Nikoli Jokiću

 

makonda-tracker