ipak nisu opstali zajedno

Pre zgodnog sportiste s kojim ima decu, ljubila je velikog zavodnika: Znate li ko je bio velika ljubav Nade Macanković?

2

Lepa glumica danas živi pravu porodičnu idilu, a pre braka je volela glumca na kojeg mnoge poznate dame nisu ostale imune 

NADA MACANKOVIĆ JE BILA U VEZI SA POZNATIM GLUMCEM
NADA MACANKOVIĆ JE BILA U VEZI SA POZNATIM GLUMCEM foto: Damir Dervišagić

Glumica Nada Macanković već 14 godina je u skladnom braku sa našim poznatim odbojkašem Bojanom Janićem s kojim je dobila i dvoje dece, sinove Milutina i Andriju.

 

Njih dvoje su se 22. maja 2010. godine zakleli jedno drugom na večnu ljubav i od tada su nerazdvojni.

 

Ipak, samo retki se sećaju da je Nada pre ljubavi sa Bojanom bila u vezi sa kolegom, glumcem Radovanom Vujovićem, na kojeg nisu ostale imune ni druge njene koleginice.

Nada i Radovan svoju vezu nisu želeli da eksponiraju u javnosti, već su je držali skrivenom, a za njih dvoje su tada znali samo najbliži i kolege sa kojima su se družili i radili.

 

Kasnije, kada su malo ojačali, odlučili su da svoje emocije ne kriju u javnosti, pa smo imali prilike da ih vidimo zajedno na raznim događajima i premijerama. 

Iako su se nadali da je to ljubav za ceo život planove o venčanju i zajedničkom životu zadržali su za sebe. Nada je više puta govorila o tome da je srećna, ali da ne želi da polemiše o venčanju i sličnim stvarima. 

 

Ona je izrazila želju da bi volela da otpočnu zajednički života, ali posle izvesnog vremena stigla je vest da su raskinuli.

 

Nada je sreću pronašla pored zgodonog sportiste, a Radovana su kasnije u medijima povezivali i sa drugim poznatim imenima sa domaće glumačke scene. 

 

Bonus video:

Nada Topčagić otkrila koji poznati muškarci su joj se udvarali

 

makonda-tracker