stare ljubavi

Sve zanima ljubavni život Radovana Vujovića: Ove poznate lepotice ljubile su zgodnog glumca

2

Radovan Vujović je osim sa Milenom Radulović i Anjom Alač bio i sa glumicom, kojoj su tetka i teča veoma poznati u svetu politike.  

Radovan Vujović je bio u vezi sa tri domaće popularne glumice
Radovan Vujović je bio u vezi sa tri domaće popularne glumice foto: Instagram

Radovan Vujović je jedan od omiljenih glumaca mlađe generacije. Imamo prilike da ga gledamo u sve više filmova i serija, a kako to već ide, što ste popularniji, ljude zanima sve više detalja iz vašeg života.

 

Takva situacija je i sa Radovanom, a njegove ljubavi su veoma interesantne javnosti. I zanimljivo je da su njegove tri bivše devojke takođe glumice. 

 

Poznato je da je bio u ozbiljnoj vezi sa 11 godina mlađom glumicom Milenom Radulović.

 

Radovan Vujović je pet godina bio sa Milenom Radulović, koja je sada sa Ognjenom Jankovićem iz Beogradskog sindikata
Radovan Vujović je pet godina bio sa Milenom Radulović, koja je sada sa Ognjenom Jankovićem iz Beogradskog sindikata foto: Antonio Ahel/ATAImages

Oni su otpočeli svoju romansu 2015. godine i važili su za jedan od najharmoničnijih parova na domaćoj javnoj sceni. 

 

Na društvenim mrežama su često delili slike sa putovanja, no, kada su svi očekivali brak, oni su raskinuli 2020. godine. Milena je sada u vezi sa Ognjenom Jankovićem iz Beogradskog sindikata. 

 

Radovan Vujović imao romansu sa Anjom Alač, koja je danas u srećnom braku sa umetnikom Andrejem Josifovsim Pijanistom
Radovan Vujović imao romansu sa Anjom Alač, koja je danas u srećnom braku sa umetnikom Andrejem Josifovsim Pijanistom foto: Instagram / anjaalac

Pre nje Vujović je imao romansu sa, takođe glumicom, Anjom Alač, ćerkom čuvene Vesne Čipčić. 

 

Oni su se upoznali dok su radili predstavu Petar Pan u pozorištu, a Anja je sada u srećnom braku sa umetnikom Andrejem Josifovskim Pijanistom

 

Radovan Vujović je voleo i glumicu Nadu Macanković
Radovan Vujović je voleo i glumicu Nadu Macanković foto: Antonio Ahel/ATAImages

A veza Radovana Vujovića koju mnogi zaboravljaju je ona sa Nadom Macanković. Glumicom koju je publika najbolje upoznala u serijama Mješoviti brak i Ljubav, navika, panika, a ima i često prilike da je gleda na "daskama koje život znače".

 

Kako su pisali mediji, u početku je njihova veza bila poznata samo uskom krugu poznanika i kolega, dok su kasnije počeli i da se zajedno pojavljuju na gradskim događajima, 

 

- Ne volimo da previše razmišljamo o budućnosti, dok čovek planira, Bog se smeje. Dosad je naša ljubav savladala sva iskušenja, pa pretpostavljam da je čvrsta i da će trajati, ali još smo premladi da bismo zazazivali datum venčanja. Naši dajdalji planovi sežu do narednog putovanja, jer idemo zajedno na more i skijanje. Volela bih da u narednih nekoliko godina steknemo mogućnost da živimo zajedno – izjavila je svojevermeno Nada, dok je bila sa Radovanom. 

Takođe, manje je poznato da je tetka glumice Nade Macanković književnica i političarka Dana Drašković, supruga lidera SPO Vuka Draškovića.  

Nadu je danas u srećnom braku sa nekadašnjim odbojkašem Bojanom Janićem, sa kojim ima dvoje dece.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker