urban stil za svaki dan

Za dnevnu ili večernju šetnju, uz štikle, ravne sandale i patike: Nada Macanković ima haljinu za baš svaku modnu priliku

0

Glumica Nada Macanković pojavila se na pres-konferenciji u nešto drugačijem izdanju od onih u kojima smo je do sada viđali

nada macanković nije se mnogo promenila otkako smo je zavoleli u ulozi mace
nada macanković nije se mnogo promenila otkako smo je zavoleli u ulozi macefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Nada Macanković proslavila se ulogom Mace u seriji "Ljubav, navika, panika", a nakon toga je nismo toliko često viđali u javnosti. Ona se posvetila i porodici, pa se odselila iz Srbije, a svaki put kada je vidimo, zablista.

 

Nada se pojavila na pres-konferenciji povodom premijere predstave 1984 Džordža Orvela, koja je održana u Beogradskom dramskom pozorištu, a stigla je u efektnom i veoma jednostavnom izdanju.

 

Nada je ponela mini belu haljinu bez rukava, ikakvih suvišnih detalja i jednostavnom kroja, koja se pomalo širi, a dužine je iznad kolena. Uz nju je obula ravne crne sandale, a pokazala i da je skratila kosu, pa sada nosi paž frizuru koja je sasvim osvežila njeno lice.

 

Ovakve haljine su pun pogodak za sve moguće prilike, šetnje, večere, restorane ili izlaske, jer se lako kombinuju s različitim tipovima obuće, pa, u zavisnosti od nje, autfit može naginjati više ka ležernoj ili elegantnijoj varijanti.

Nada se ovom prilikom odlučila za kežual dnevnu varijantu, a obično takav stil i neguje.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Inače, Nadin sin Milutin je junak filmova "Južni vetar" i "Južni “Južni vetar: Ubrzanje”, a odlgumio je ulogu dečaka Luke, tačnije sina glavnog junaka Maraša, kog igra Miloš Biković.

 

— Na premijeri je bilo super, najviše mi se svidelo kad sam se poklanjao. Nisam gledao film jer nije za decu — rekao je Milutin svojevremeno.

 

nada macanković sa sinom milutinom, zvezdom 'južnog vetra'
nada macanković sa sinom milutinom, zvezdom "južnog vetra"foto: Instagram Printscreen

Nada pored Milutina ima i još jednog sina s Bojanom Janićem, a jednom prilikom je govorila o tome kako nije pobornik preteranog ulepšavanja, a podelila je i svoju jednostavnu tajnu skladnog braka.

 

— Istina je da prirodu jako volim i cenim pa sam se tako trudila da očuvam ono što mi je priroda dala. Možda sam malo i ekstremna u tome jer nisam nikada ni kosu farbala, niti sam radila bilo kakve intervencije da bih promenila svoj izgled. Zdrava i umerena ishrana, vežbanje i lepe misli u glavi su ključne stvari za lep i prirodan izgled. A za brak je ključna stvar ljubav — poručila je glumica.

 

Bonus video

Bela haljina kao trend leta

 

makonda-tracker