uspela da ga ukroti

Upoznali su se u kineskom restoranu, imaju dvoje dece: Neispričana ljubavna priča Hju Granta i nepoznate lepotice

0

Prvi put je postao tata sa 51 godinom, a onda su deca krenula da se nižu

HJU JE BIO VELIKI ZAVODNIK I PLEJBOJ
HJU JE BIO VELIKI ZAVODNIK I PLEJBOJ foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ime Hju Grant je veoma dobro poznato je poznato u industriji zabave i filma. On je postao poznat zahvaljujući svojim ulogama u filmovima i TV emisijama. 

 

Kada su poznate ličnosti u pitanju, jedna stvar koja privlači maksimalnu pažnju su njihove ljubavne veze. Na primer, Hju Grant je poznat po svojim vanbračnim vezama.


Devojka Tinglan Hong je jedno od imena koje se pojavljuje svaki put kada se vodi rasprava o brojnim ljubavnim vezama Hjua Granta. Njih dvoje su u vezi bili 2011. i od tada je mnogi znaju baš kao bivšu devojku Hju Granta.

Njih dvoje imaju dvoje zajedničke dece i uprkos tome Tinglan je poprilično nepoznata javnosti.


Ko je Tinglan Hong?


Tinglan je rođena1979. godine u Kini. Ima 45 godina. Navodno je rođena u
porodica preduzetnika u Lišuiju, provincija Džeđang u istočnoj Kini. Njena majka je uspešna poslovna žena. Hong je većinu godina svog detinjstva provela u Kini i preselila se u Britanija 2003. u potrazi za boljim životom.


Diplomirala je  hotelijerstvo i menadžment na Univerzitetu u Sariju u Velikoj Britaniji. Nakon diplomiranja na univerzitetu, primljena je da radi kao recepcionerka u kineskom restoranu.

Tinglan Hong ima dvoje dece sa Hjuom
Tinglan Hong ima dvoje dece sa Hjuomfoto: ROBS, TOPS / Backgrid UK / Profimedia


Veza Hjua Granta i Tinglane Hong


Kako su se Tinglan Hong i Hugh Grant upoznali?

 

Njihov prvi susret odigrao se u kineskom restoranu gde je ona
radio kao recepcioner. Posle njihovog prvog sastanka, Hju je često posećivao restoran. Počeli su da se zabavljaju 2011. godine, ali se njihova veza smatrala prolaznom aferom s obzirom na to da je Grant nosio titulu plejboja.


Ipak, oni se nisu libili da svoju naklonost pokažu u javnosti. Svojevremeno su primećeni kako se ljube u kafani. Čak su išli zajedno na odmor. Kada je Tinglan upoznala Hjua, znala je za njegove brojne afera, ali je to nikada nije brinulo. Ćak i kad su se razdvojili, Hju je učinio sve što je bilo moguće da podrži majku svoje dece.

HJU JE POSLE KINESKINJE SREĆU NAŠAO PORED ANE EVERSTEJN
HJU JE POSLE KINESKINJE SREĆU NAŠAO PORED ANE EVERSTEJNfoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia


Hju Grant  joj je kupio kuću vrednu 1,2 miliona funti. Kuća se nalazila više od jedne milje od njegove kuće. U kuću se uselila dok se spremala za porođaj s njihovom kćerkom. Grant, koji je snimao u Berlinu, čak je napravila pauzu od 24 sata i došao da poseti svoju bivšu devojku.


Nakratko su se ponovo pomirili nakon godinu dana, ali stvari ponovo nisu funkcionisale. U medijima je izazvala ogromnu buku 2012. godine kada su ona i Hjuova supruga, Ana Eberštajn, u isto vreme zatrudnele sa  glumcem iz Noting Hila. Tri meseca nakon što je Ana rodila svoje dete, Tinglan je dočekala sina Feliksa.

 

HJU JE LJUBIO KINESKINJU KOJA MU JE RODILA DVOJE DECE
HJU JE LJUBIO KINESKINJU KOJA MU JE RODILA DVOJE DECE foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Deca Tinglan Honga


Hju je prikazan kao neodgovoran zbog svojih brojnih afera, ali se u slučaju Tinglan poneo se kao odgovoran otac.On je prvi put postao tata kad je imao 51 godinu, a onda je za samo 15 meseci dobio troje dece.

 

Tinglan i Hju su dobili ćerku Tabitu u septembru 2011, a kasnije je stigao i sin Feliks u decembru 2012. Hju je takođe ponosni otac još troje dece iz svoje veze sa Anom Eberštajn.

 

Tinglan Hong je u centar pažnje došla zbog afere sa poznatom filmskom zvezdom. Iako se njihova romansa se suočila sa mnogo kritika uspeli su da prebrode oluje i da postanu roditelji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Bio je veliki zavodnik, danas izgleda potpuno drugačije

 

makonda-tracker