neobičan ukus

"JEDNOSTAVNO VOLI RUŽNE MUŠKARCE": Za sadašnjeg kažu da je ekscentričan i čudan, dok bivši ljubi 30 GODINA MLAĐU

0

Lepa glumica Monika Beluči pojavila se na jučerašnjoj dodeli nagrada u Rimu ruku pod ruku sa kontroverznim producentom i izazvala lavinu komentara.

Monika Beluči i Tim Barton
Monika Beluči i Tim Bartonfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Monika Beluči i Tim Barton izazvali su pravu buru na 64. dodeli "Globo d'Oro" nagrada u Rimu kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

 

Ovaj intrigantni par retko se zajedno pojavljuje u javnosti, preferirajući da svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti.

 

Međutim, ovoga puta nisu krili svoju sreću i bliskost - držeći se za ruke i smejući se, očarali su prisutne svojom prisnošću.

 

Osim što važi za najlepšu ženu na svetu Monika Beluči je više puta tokom karijere dobila prestižna priznanja koja se odnose na njen doprinos svetu glume.

 

Davne 1998. zanosna brineta osvojila je "Globo d'Oro" nagradu za najbolju glavnu glumicu u filmskom ostvarenju "The Temptation of the Bergamasca Nights", a juče je primila istu tu nagradu, ali ovoga puta za životno delo.

 

 

Na svečanoj dodeli pojavila se ruku pod ruku sa svojim izabranikom, a italijanska glumica i američki filmski producent oduševili su sve prisutne svojim glamuroznim „matching“ autfitima.

 

Monika i Tim delovali su zaljubljeno i srećno
Monika i Tim delovali su zaljubljeno i srećnofoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za ovu jedinstvenu priliku 52-godišnja gracija odabrala je elegantno crno odelo italijanskog brenda kom je već godinama unazad verna – Dolče i Gabana. Ceo look začinila je istobojnim prozirnim trendi kišnim mantilom, koji je uz visoke potpetice izgledao poput neke moderne haljine.

 

Par se pojavio u usklađenim izdanjima
Par se pojavio u usklađenim izdanjimafoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Barton se takođe opredelio za odelo crne boje koje je učinio zanimljivijim odabirom košulje i kravate na sitne bele tufnice.

 

Čitavo vreme par je nasmejano pozirao i razmenjivao nežnosti naočigled fotoreportera i svih prisutnih, a glumica deluje srećnije nego ikada.

 

Par je pokazao bliskost na prestižnom događaju
Par je pokazao bliskost na prestižnom događajufoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Italijanska diva poznata je kao neko ko uprkos svojoj besprekornoj lepoti ima, prema mišljenju mnogih, upitan ukus kada su muškarci u pitanju.

 

Tako mnogi komentarišu kako Barton i Belučijeva estetski nikako ne idu zajedno, a slične priče mogle su se čuti i dok je bila u braku sa francuskim glumcem i zavodnikom Vensanom Kaselom.

 

Monika Beluči bila je udata za Vensana Kasela
Monika Beluči bila je udata za Vensana Kaselafoto: Profimedia

Uprkos tome što su mnogi izrazili svoje mišljenje da je Monika isuviše lepa i glamurozna da bi bila u vezi sa nekim poput Bartona, paru očigledno nije stalo do negativnih komentara, te i dalje nesmetano uživaju u svojoj ljubavi.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker