preteruju li?

"Tako se ne tretira MONIKA BELUČI!" Tim Barton na meti uvreda zbog ponašanja prema svojoj devojci i filmskoj divi

1

Možda je čuveni režiser vrstan umetnik, ali kao džentlmen se nije pokazao otkako je u vezi s jednom od najlepših žena u istoriji filma

Tim Barton i Monika Beluči u vezi su duže od godinu i po dana
Tim Barton i Monika Beluči u vezi su duže od godinu i po danafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Američki reditelj Tim Barton i italijanska glumica Monika Beluči već neko vreme uživaju u skladnoj vezi, koja privlači mnogo pažnje javnosti, ali par ostaje veran svojoj odluci da sačuva privatnost i ne deli previše.


Zato su mediji i fanovi uglavnom prinuđeni da više o njihovom odnosu saznaju tumačeći fotografije i snimke koje naprave paparaci, a najnoviji video ovog para privukao je mnogo komentara, i to negativnih.


Barton i Belučijeva, koji se trenutno bave promocijom filma "Bitlđus 2", nastavka kultne horor-komedije iz 1988. godine koji će se u bioskopima naći od septembra, viđeni su, naime, ispred hotela "Ric" u situaciji koja je naljutila fanove italijanske dive.

Par je užurbano ulazio u hotel, a fanovi Monike Beluči primetili su da ona nosi torbe, dok je reditelj spustio ruku na njena leđa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)


"Zašto ona nosi torbe?", "Možda je umetnik, ali ovaj čovek nije džentlmen", "Kako ga nije sramota?", "Tako se ne tretira Monika Beluči!", "Stalno se pitam zašto se zaljubila u ovog čoveka"... neki su od komentara na račun slavnog režisera.


Ovo nije prvi put da je Monika pored svog partnera nosila prtljag, a jedan od primera su paparaco fotografije s aerodroma u Grčkoj.


Monika Beluči nije mnogo pričala o svojoj ljubavi s Bartonom, a u intervjuu za Marie Claire nedavno je istakla da želi da deli sa svojim novim dečkom i emocije i radno iskustvo.

 

Monika Beluči i Tim Barton poznaju se od 2006. godine, a povezali su se nakon susreta na Filmskom festivalu 'Limijer' 2022. godine
Monika Beluči i Tim Barton poznaju se od 2006. godine, a povezali su se nakon susreta na Filmskom festivalu "Limijer" 2022. godinefoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ukoliko sam s njim, razlog je pre svega to što me njegova duša dotiče – istakla je ona. – Kad mi je ponudio ključnu ulogu u svom narednom filmu, odmah sam pristala jer želim da, osim ljubavi, s njim delim i poslovno iskustvo.


Ona je ranije za francusko izdanje asopisa Elle potvrdila da su srećni zaljubljeni i da joj je drago što je Tima Bartona upoznala kao čoveka.


– To je jedan od onih susreta koji se u životu dese retko... Znam čoveka, volim ga, a sada ću ga upoznati i kao režisera – počinje još jedna avantura! – najavila je Monika tada svoju ulogu u "Bitlđusu 2".

1 / 6 Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

 

makonda-tracker