iznenadićete se

Rodila se u Zemunu, preziva se kao poznati fudbaler, a nisu u srodstvu: Ko je jedna od NAJBOGATIJIH srpskih voditeljki?

1

Upoznali smo je kroz nekoliko kvizova, ali i čuvenu igru na sreću loto

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Voditeljka Aleksandra Gudelj je 2008. godine započela svoju karijeru, prvo kao voditeljka nekoliko kvizova, a potom je postala i loto devojka. Ono što retki znaju jeste da je ona rođena u Zemunu i da se nekoliko godina bavila modelingom.

 

Njen prelep osmeh osvojio je srca publike veoma brzo, a na njen šarm nisu ostali imuni ni mnogi muškarci. Ipak, čini se da je ona veoma brzo shvatila ko je čovek njenog života i tako je počela da živi svoj san.

 

Oni su se sasvim slučajno upoznali 2009. godine. Ona je otišla na ručak u jedan restoran, gde je bio i biznismen. Iako je ona bio očaran njom s njene strane to nije bila ljubav na prvi pogled.

Ipak, kada ga je malo bolje upoznala shvatila je da je on sve što joj treba i od tada oni žive u skladnom braku iz kojeg su dobili troje dece, sinove Miljana i Damjana i ćerku Emiliju.

 

Svi domaći mediji preneli su spektakularnu vest o tome da se ovaj poznati par venčao, ne zato što je to bilo nešto čudno, već zbog toga što su oni sudbonosno "da" izgovorili daleko do Srbije.

ALEKSANDRA SE VODITELJSTVOM BAVI VEĆ 15 GODINA
ALEKSANDRA SE VODITELJSTVOM BAVI VEĆ 15 GODINA foto: Antonio Ahel/ATA Images

Venčanje je upriličeno u Africi, na Mauricijusu, a potom je u Srbiji organizovano crkveno venčanje.

 

Njih dvoje već godinama uživaju u skladnom braku, ne libe se da i na važne događaje u javnosti idu zajedno, a ljubav je podjednako jaka kao što je to bilo na početku njihove veze.

 

Domaći mediji su više puta pisali o tome da je danas Aleksandra jedna od najbogatijih srpskih voditeljki, ali uprkos tome  ona to nikada ne ističe u javnosti niti se trudi da se o njoj govori u tom kontekstu. 

 

Bonus video:

Privatan video iz doma Nemanje Gudelja

 

makonda-tracker