jednostavnost je klasika!

GOLA HALJINA — ali na njen način: Nikol Kidman demonstrirala čistu perfekciju u stajlingu bez ijednog suvišnog detalja

1

Nikol Kidman zablistala je na premijeri svog novog filma u Gučijevoj haljini koja je čista klasika i savršenstvo u svojoj jednostavnosti.

foto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Holivudske zvezde Zek Efrok, Nikol Kidman i Džoi King pojavili su se na plavom tepihu Egipatskog teatra u četvrtak veče, povodom premijere svog novog filma, romantične komedije Porodična afera.

 

U ovom filmu, punom romantičnih i neočekivanih zapleta, trio će se naći u svojevrsnom trouglu. I premda su na premijeri svi sijali i bili sređeni, dominantna je bila Nikol Kidman (56)koja retko kada pogreši kada je moda u pitanju, a ovog puta je donela i jednostavnost i briljantnu eleganciju na ovaj događaj.

 

Gde god da se Nikol Kidman pojavi, ona je prepoznatljiva i ističe se momentalno, ne samo jer je jedna od glumica sa A liste Holivuda, već i zato što se na crvenim tepisima transformiše bez izuzetka u neponovljivu divu.

 

Ovog puta birala je haljinu bez bretela i rukava, dužine do poda, a reč je o kreaciji s potpisom modne kuće Guči. Haljina pomalo podseća na gole haljine, modele koje slavne zvezde uopšteno obožavaju, a ova haljina zapravo nema ni trunku providnog materijala, niti oponaša takav tip haljine, ali naliči jer se apsolutno stopila s Nikolinim tenom i bojom njene kose i kože.

 

Nikol Kidman
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Haljina ima dugačak šlic s prednje strane, a specifičan detalj jeste zlatna čoker-ogrlica s parčetom tkanine kojom se spaja diskretno s haljinom. Glumica je nosila nakit s potpisom Roberta Koina, dok je čitav njen look stiizovao Džejson Bolden.

 

Osim haljine, ona je ponela i perfektan konjski rep; njena boja kose je jagoda-plava, veoma popularna boja kod žena svetlijeg tena, a ovog puta stilizovana je u dugačak rep sa kraćim pramenovima koji uokviruju lice.

 

Nikol Kidman
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sve u svemu, bez greške!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Modni dizajner o trendovima sa zapada

 

makonda-tracker