"uopšte joj ne stoji!"

Ni za deset života ne biste pogodili kako se zove: Riz Viterspun tokom ćaskanja s Nikol Kidman otkrila svoje pravo ime

0

Pred kamerama je od svoje osme godine i jedna je od najvećih zvezda Holivuda, ali sve do sad se nije previše pričalo o tome što je ime pod kojim je znamo – pseudonim

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Američka glumica Riz Viterspun (48) jedna je od holivudskih zvezda koje su obeležile protekle tri decenije, a u svojoj biografiji ima neke od najvećih filmskih i TV hitova snimljenih u ovom periodu.


Najomiljenija je kao "Pravna plavuša", a gledali smo je i u "Hodu po ivici", "Alabama, slatki dome", "Izboru", "Okrutnim namerama" i mnogim drugim uspešnim projektima.


Kako je od rane mladosti pred očima javnosti, poznato je mnogo toga i u o njenom privatnom životu, ali do sada se nije mnogo pričalo o tome da se ona uopšte ne zove Riz Viterspun!

Poznata glumica, koju ćemo uskoro ponovo gledati u seriji "Nevine laži", u susret novoj sezoni serije razgovarala je sa svojom koleginicom i prijateljicom Nikol Kidman ispred kamera magazina Vanity Fair i tom prilikom se osvrnula na svoje pravo ime.

 


One su tokom ćaskanja pomenule čuvenu glumicu Loru Dern, a Riz je istakla da su Dernova i ona loš spoj jer potpuno podetinje zajedno i teško im je da se vrate poslu. Nikol je pomenula da joj je čudno što Riz stalno zove Loru po prezimenu, a glumica je to objasnila:


Zato što je i moje ime Lora, ona se zove Lora i onda mi je to previše konfuzno. Moje pravo ime je Lora Džin.

 

"Uopšte ne izgleda kao neka Lora", "Ne stoji joj to ime", "Ne mogu da zamislim da Riz Viterspun zovemo Lora", "Kako je dobila Riz od Lora Džin?"... neki su od komentara iznenađenih fanova.

 


Puno ime šarmantne glumice zapravo je Lora Džin Riz Viterspun, a "Riz" je bilo devojačko prezime njene majke Meri Elizabet Riz pre udaje za Džona Drejpera Viterspuna.


Glumica, koja je u filmsku industriju ušla sa samo sedam godina, ima divan odnos sa svojom majkom, a svake godine joj na društvenim mrežama i javno čestita rođendan i smatra je najzaslužnijom za uspeh koji je doživela.


Hvala ti što si uvek verovala u moje snove i bodrila me... i što me zasmejavaš svakog dana. Volim te, mama – poručila je Riz u svojoj prošlogodišnjoj čestitki.

 

BONUS VIDEO

Znate li pravo ime Eve Ras?

 

makonda-tracker