šta vi mislite?

"Ne voli ga stvarno, samo je željna slave i pažnje": Lepša polovina slavnog tenisera na stubu srama ZBOG OVOG POTEZA

0

Lepa devojka poznatog tenisera često je meta kritika javnosti, a novim potezom razbesnela je sve njegove fanove!

Tomi Pol i Pejdž Lorenc
Tomi Pol i Pejdž Lorencfoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američki teniser Tomi Pol (27) već neko vreme uživa u ljubavi sa mladom influenserkom Pejdž Lorenc (26).

 

Na društvenoj mreži Instagram lepu Amerikanku prati čak 630 hiljada ljudi sa kojima svakodnevno deli detalje svog poslovnog, ali i privatnog života.

 

Neretko se nađe na meti osude javnosti, a svojim najnovijim postupkom teniserova izabranica uzdrmala je internet i izazvala salvu negativnih komentara na svoj račun.

 

Iako najvatreniji fan i podrška sa tribina svom momku Tomiju Polu, čini se da među obožavaocima "belog sporta" plavokosa Pejdž nije najomiljenija žena tenisera.

 

Mada je poziranje i objavljivanje fotografija na društvene mreže u opisu njenog posla, mnogi smatraju neumesnim njeno insistiranje na istom u momentima kada bi njen izabranik trebalo da bude glavna zvezda.

 

Tomi je najnovijom pobedom u finalu Kvins turnira porazio svog oponenta Lorenca Muzetija i napravio sjajnu uvertiru za svoj predstojeći nastup na Vimbldonu.

 

 

Ono što je mnogima zasmetalo jeste činjenica da je Polova devojka "brže-bolje dotrčala" kako joj poziranje sa peharom svog momka šampiona ne bi promaklo.

 

– Volim da slavim tvoju teško zarađenu pobedu sa tobom. Tako sam ponosna i zahvalna što sam uz tebe u svakoj pobedi i izazovu. Za još mnogo trofeja! Volim te! – napisala je influenserka ispod fotografije na kojoj zaljubljeno gleda u mladog sportistu.

 

 

Nedugo nakon objavljivanja fotki komentari internet korisnika počeli su da se nižu i najblaže rečeno – nisu bili prijatni.

 

– Ovo nije ljubav, sve do čega joj je stalo je da bude u centru pažnje na sve moguće načine – glasio je jedan od pomenutih komentara.

 

 

– Sve je ovo tako jezivo – napisao je drugi korisnik – Od kada su žene tenisera na terenu, posebno na prestižnom istorijskom turniru kao što je "Kvins"? Tenis postaje rijaliti TV šou.

 

– Koliko će ovo trajati?! – treći je napisao, na šta je drugi korisnik odgovorio: 'Do sutra.'

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najbolji teniser sveta ne razmišlja o penziji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker