uvek dobar izbor

Jelena Tomašević nosi najmoderniji kupaći za leto 2024: Pristaje svakom tenu i izgleda sjajno uz slamnate šešire i torbe

0

Kada je u pitanju stil za plažu, popularna pevačica odabrala je bikini za koji kažu da će dominirati ove godine 

Jelena Tomašević uživa na odmoru u Grčkoj s porodicom, suprugom Ivanom Bosiljčićem i ćerkom Ninom
Jelena Tomašević uživa na odmoru u Grčkoj s porodicom, suprugom Ivanom Bosiljčićem i ćerkom Ninomfoto: Antonio Anhel/ATA images, jelenatomasevic_official/Instagram

Leto još uvek nije počelo kalendarski, ali su temperature prave tropske, pa svi tražimo spas o vrućina u vodi, a ni poznate ličnosti nisu izuzetak.


Popularna pevačica Jelena Tomašević trenutno sa suprugom i poznatim glumcem Ivanom Bosiljčićem uživa na odmoru u Grčkoj, a par je pokazao nekoliko detalja koji svedoče da se provode sjajno.


Na snimcima i fotografijama koje je ovaj poznati par objavio na Instagramu imali smo priliku da vidimo i jedan od kupaćih kostima koje je pevačica spakovala, a u pitanju je vrlo trendi model za aktuelnu sezonu.

Jelena se opredelila za bikini klasičnog dizajna, dvodelni kupaći sastavljen od trouglastih korpi s tankom trakom i jednostavnog donjeg dela, a ono što ga izdvaja je boja, za koju su modni znalci još pre nekoliko meseci procenili da će ovog leta dominirati plažama.

 

Jelena Tomašević u maslinastozelenom bikiniju na odmoru u Grčkoj
Jelena Tomašević u maslinastozelenom bikiniju na odmoru u Grčkojfoto: jelenatomasevic_official, Instagram

Pevačica je ponela zeleni kupaći kostim, vrlo efektne maslinaste nijanse, a već mesecima se svi tonovi zelene boje preporučuju kao nezaobilazne kada je u pitanju stil za sunčanje.

 

Jelena Tomašević u maslinastozelenom bikiniju na odmoru u Grčkoj
Jelena Tomašević u maslinastozelenom bikiniju na odmoru u Grčkojfoto: jelenatomasevic_official, Instagram

Bez obzira na to birate li mint, boju limete, pastelne nijanse ili smaragdnu, sve mogućnosti su opticaju i biće vrlo trendi, a isto važi i bez obzira na to da li nosite jednodelne kostime ili bikini.

Ipak, ubedljivo najpopularnija je maslinastozelena, koja je imala zapaženo mesto na većini revija vodećih brendova, od swimwear linija preko kolekcija odeće, kako u letnjim, tako i u jesenjim kolekcijama.

 

Maslinastozeleni kupaći izgledaće fenomenalno u spoju sa slamnatim šeširima i torbama od rafije koje su svake letnje sezone trend koji se vraća, a odična je kombinacija i sa zlatnim nakitom. Najbolje od svega je što on laska svakom tenu, pa će vam stajati fenomenalno i pre nego što pocrnite na plaži.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelena Tomasević otkrila detalje intimne proslave rođendana

 

makonda-tracker