pazio je na svaku reč

"Posle šest i po godina ljubavi..." Glumac PRVI PUT o raskidu 6-godišnje veze s pevačicom i besu njenih fanova

0

Godinu dana nakon iznenadnog raskida, dok je ona u vezi s jednim od najpoželjnijih muškaraca sveta, a milioni njenih obožavalaca ga vređaju i ismevaju, čuveni glumac rešio je da progovori. U svom stilu.

Džo Alvin na 77. Kanskom festivalu
Džo Alvin na 77. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Britanski glumac Džo Alvin deo je projekta koji će obeležiti ovu godinu – "Kinds of Kindness" režisera Jorgosa Lantimosa, filma koji je premijerno prikazan na Kanskom festivalu, a to je dalo novinarima retku priliku da popričaju s misterioznim glumcem.


Alvin je poznat kao mladi glumac koji se trudi da sačuva svoju privatnost po svaku cenu, pa tako tokom šestogodišnje veze s američkom muzičkom senzacijom Tejlor Svift nismo znali gotovo ništa o njihovom odnosu, navikama, ljubavi...


Isto je bilo i nakon iznenadnog raskida, koji je slavna kantautorka opevala u svom najnovijem albumu The Tortured Poets Department, objavljenom u aprilu. Navodno je više pesama na albumu posvećeno upravo Alvinu, koji je sve vreme ignorisao ovu temu i nije komentarisao činjenicu da ga ne simpatišu milionske armije obožavalaca Tejlor Svift.

 

Tejlor Svift i Džo Alvin u danima ljubavi
Tejlor Svift i Džo Alvin u danima ljubavifoto: Hewitt / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac je sada dao intervju za The Sunday Times Style, u kom se osvrnuo na to što je iznenada ostao bez devojke, za koju se pričalo da mu je i verenica, a potom je morao da čita šta nepoznati ljudi iz svih krajeva sveta misle o tome.


Na pitanje je li slušao novi album svoje bivše Džo Alvin je rekao:


Dok razmišljam šta bih mogao da kažem, pomislio bih se, nadao se, da svako može da ima saosećanja... Ovo nije direktan odgovor na vaše pitanje, ali samo razmišljam o tome o čemu bih hteo da pričam.

 


Nadao bih se da svako može da saoseća i razume poteškoće koje dolaze s prestankom duge veze pune ljubavi koja je trajala šest i po godina – rekao je Alvin.


On je priznao da je raskid s Tejlor Svift bilo nešto što je "teško za navigaciju".

Glumac je istakao da se trudi da ne obraća pažnju na komentare, uvrede i ismevanja koja stižu od obožavalaca njegove bivše.


Trudim se da "smanjim ton". Očigledno, svestan sam ovoga i mislim da je loše ophođenje prema nekome, bez obzira da li je uživo ili iza anonimnosti tastature, sramotno – rekao je Džo Alvin.


Njegove opaske privukle su mnogo pažnje na društvenim mrežama, pre svega među fanovima Tejlor Svift.

 

Džo Alvin na 77. Kanskom festivalu
Džo Alvin na 77. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

"Bolje da je ćutao", "Kako se usuđuje da je pominje?", "Kakav manipulator", "On ne ume da se nosi s posledicama svog ponašanja"... neki su komentara, dok ima i mnogo onih koji ističu da glumac nije uradio ništa da trpi takve uvrede.


"Ponašate se kao da je ovaj čovek Satana lično", "Nikad neću shvatiti šta je ovaj pristojni čovek uradio da ga toliko mrzite", "Čovek nikad nije rekao ružnu reč o Tejlor Svift, a njeni fanovi se ponašaju kao da je ismeva svaki dan", brane korisnici Iksa Alvina.

 

Tužan kraj velike ljubavi Džoa Alvina i Tejlor Svift


Par je raskinuo u aprilu prošle godine, a nakon kraće veze s rokerom Metijem Hilijem, Tejlor je započela vezu s NFL zvezdom Trevisom Kelsijem, s kojim je i danas. Ona je na ovogodišnjoj dodeli Gremija, dok je primala nagradu za najbolji album godine (prošlogodišnji "Midnights") najavila da će njen novi album nositi naziv The Tortured Poets Department.

 

Tejlor Svift na dodeli Gremija 2024.
Tejlor Svift na dodeli Gremija 2024.foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Mnogi su to shvatili kao aluziju za Džoa Alvina, jer je on u jednom intervjuu 2022. rekao da s prijateljima Polom Meskalom i Endruom Skotom ima grupu na WhatsApp-u nazvanu The Tortured Man Club.

Kada je album konačno ugledao svetlo dana, tačno godinu dana nakon njihovog raskida, fanovi su prepoznali glumca u pesmi "So Long, London", zbog čega je on ugasio mogućnost komentarisanja na svojim objavama na Instagramu kako ne bi dobijao komentare besnih "sviftija", kako sebe nazivaju fanovi pevačice.

 


Ipak, delovalo je kao da o njemu ima najmanje očiglednih referenci, što je ogromna suprotnost od očekivanja fanova, pa je tako mnogo otvorenije Tejlor pevala o svom neprijateljstvu s Kim Kardašijan.

 

U svakom slučaju, ona je sugerisala da je čekala da joj partner ponudi brak, što se nije dešavalo, kao da i je on često bio depresivan jer nije imao posla.

 

Džo Alvin na 77. Kanskom festivalu
Džo Alvin na 77. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Čini se da u pesmi "Fresh Out The Slammer" Svift poredi kraj njene veze sa Alvinom sa zatvorom, ali kada se oslobodi, spremna je da nastavi dalje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jeste li čuli za balkanski ljubavni eliksir?

 

makonda-tracker