godine sreće

Lepa, uspešna i puna ljubavi: Ova poznata umetnica je devojka Dušana Kaličanina, a trebalo mu je 5 godina da je osvoji

0

Harizmatični glumac i miljenik publike godinama je u skladnoj vezi, a iako je ne eksponira, on ne krije ko je ukrao njegovo srce

Dušan Kaličanin godinama je u skladnoj vezi
Dušan Kaličanin godinama je u skladnoj vezifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni glumac Dušan Kaličanin igrao je proteklih godina u nekim od najuspešnijih domaćih TV projekata, poput serija "Istine i laži", "Jugoslovenka", "Od jutra do sutra", "Kolo sreće" itd, a već dugo uspešno nastupa u Pozorištu na Terazijama.


Šarmantni glumac u svojoj radnoj biografiji ima predstave "Strah od leptira", "Maratonci trče počasni krug", "Grk Zorba", "Zona Zamfirova", "Viktor Viktorija", "Producenti" a jedan je od umetnika koji ne eksponiraju previše svoj privatni život.


Ipak, Kaličanin ne krije da je dugo u skladnoj vezi, kao ni ko je ukrao njegovo srce.

U pitanju je Margarita Čeromuhina, koja je već 11 godina članica ansambla Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu i poznata je pod nadimkom Margo. Ova nadarena balerina, koja je rođena u Ukrajini 1996, iza sebe ima uspešnu karijeru, a dobitnica je brojnih priznanja.

 


Vanserijsku balerinu krasi neverovatna prirodna lepota, kojom je očarala i glumca Dušana Kaličanina, a on ističe da, iako su na neki način kolege, to ne utiče na njihov odnos.


Ne mešamo se jedno drugom u posao. Razumemo odlično kako funkcionišu oba posla, tako da kod nas ljubomora uopšte ne postoji. Divno se slažemo, zajedničko vreme provodimo kvalitetno i srećan sam što kraj sebe imam osobu koja je puna razumevanja i ljubavi – istakao je glumac svojevremeno za Puls.

 


Par povremeno deli zajedničke fotografije i, koliko je poznato, godinama uživaju u skladnoj vezi i zajedničkom životu.

 

On je krajem prošle godine ispričao da je s partnerkom morao da napusti stan zbog toga što je tokom renoviranja jednog lokala u zgradi došlo do pucanja zidova, odvajanja parketa i drugih problema, a uz to im je narušen mir.

 


– Mi smo se na dva meseca preselili jer nismo mogli da živimo u tim uslovima… Urušen je moj stan, moj mir, moje zdravlje, bezbednost! Ko će da mi nadoknadi više od godinu dana života i stresa? Kakva je to laboratorija koja se toliko radi, osim ako nije neka gde će Kim Kardašijan ponovo da se rodi? – rekao je glumac tada za Svet.

 

Dušan Kaličanin i Margarita Čeromuhina godinama uživaju u ljubavi
Dušan Kaličanin i Margarita Čeromuhina godinama uživaju u ljubavifoto: Zorana Mandic/ATAImages.

Glumac je, inače, jednom prilikom u emisiji Magazin In otkrio da mu je trebalo mnogo vremena da dođe do Margaritinog srca.

 

To je velika ljubav, nadam se da će uvek biti tako. Pet godina sam se trudio, nemojte da odustajete, život je lep – istakao je Dušan.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dušan Kaličanin na modnoj reviji

 

makonda-tracker