zajedno od školskih dana

44 godine ljubavi, ali – bez vernosti: Čuveni muzičar kroz osmeh pričao o "STOTINU DEVOJAKA" s kojima je varao suprugu

1

Slavni roker ovih dana promoviše dokumentarac o svom životu i karijeri, a očigledno je odlučio da govori vrlo otvoreno, a nakon prve izjave o neverstvima, nejgova supruga nije mu se pridružila na jednom događaju

Muzičar Džon Bon Džovi od 1980. godine je sa svojom srednjoškolskom devojkom, kojom se oženio 1989. godine
Muzičar Džon Bon Džovi od 1980. godine je sa svojom srednjoškolskom devojkom, kojom se oženio 1989. godinefoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni američki roker Džon Bon Džovi važio je za jednog od najvećih miljenika devojaka osamdesetih, a on se veoma mlad, na vrhuncu slave, oženio svojom dugogodišnjom devojkom.

 

Muzičar i njegova ljubav još od srednjškolskih dana Dorotea Harli venčali su se davne 1989. i dobili četvoro dece: ćerku Stefani i sinove Džesija, Džejka i Romea, a mnogima su bili primer da je i u svetu rokenrola moguće sačuvati dugovečan i srećan brak.

 

Međutim, pre nekoliko dana Džon Bon Džovi je priznao da "nije bio svetac".

Uvek ima tih prelepih klišea u slavi – rekao je za The Independent. – Radi se o tome da nikada ne lažete da ste bili svetac, ali niste bili ni takva budala da s*****e brak.

 

Džon Bon Džovi i Dorotea Harli, instruktorka karatea, zajedno su od 1980. godine
Džon Bon Džovi i Dorotea Harli, instruktorka karatea, zajedno su od 1980. godinefoto: EPA-EFE/JASON SZENES

Odmah po objavljivanju ovog intervjua, Dorotea Harli nije se pojavila na specijalnoj projekciji dokumentarnog filma o njenom mužu "Thank You Goodnight: The Bon Jovi Story", a navodno razlog nije njena ljutnja, već je zaražena kovidom i, samim tim, u karantinu.

 

U međuvremenu, roker je nastavio da daje intervjue, pa je tako za ABC ponovo pričao o svojim neverstvima i istakao da "nije rekao da u njegovom životu nije bilo 100 devojaka" i da se "izvukao s ubistvom".

 

– Ja sam rokenrol zvezda. Ja sam Džon Bon Džovi. Bilo je prilično dobro – pohvalio se i objasnio da se njegova supruga "ne plaši da ga proziva zbog nečega".

Ona je tu i kada padnem. Ja sam tu kad ona padne. Bez obzira na to gde sam išao kroz svoju karijeru, kroz uspone i padove, pošli smo tamo zajedno – rekao je muzičar.

 

Džon Bon Džovi i Dorotea Harli počeli su da se viđaju 1980. godine, kad su bili osamnaestogodišnjaci, četiri godine pre nego što je bend Bon Jovi objavio prvi album.

 

Džon Bon Džovi i Dorotea Harli, instruktorka karatea, zajedno su od 1980. godine
Džon Bon Džovi i Dorotea Harli, instruktorka karatea, zajedno su od 1980. godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Raskinuli su nakratko 1985, a potom se pomirili i venčali se u Las Vegasu 1989.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Uhvate partnera u prevari, pa nastave život s njim"

 

makonda-tracker