ljubav nije potrajala

Nakon razvoda oženio se još 2 puta, kuma im je bila poznata Srpkinja: Koji MUZIČAR je bivši muž Leontine Vukomanović?

0

Ćerka Leontine Vukomanović izrasla je u prelepu mladu ženu, a retko ko zna da joj je i otac veoma poznat

LEONTINA JE 4 GODINE BILA U BRAKU SA POZNATIM MUZIČAREM
LEONTINA JE 4 GODINE BILA U BRAKU SA POZNATIM MUZIČAREM foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Leontina Vukomanović godinama je gradila uspešnu karijeru i uprkos činjenici da je često privlačila pažnju medija ona o svom privatnom životu nije često govorila u javnosti. 

 

Ono što se zna jeste činjenica da je Leontina imala jedan brak iza sebe iz kojeg ima ćerku Luciju koja je napunila 14 godina i koja je pevačici najveći ponos i podrška.

 

U nekoliko navrata Leontina se dotakla svog poimanja braka i istakla da on za nju nikada nije bio imperativ. Od samog papira i zajedničkog života bilo joj je bitno da postoji ljubav, poverenje i razumevanje. Kada se to u njenoj vezi ugasilo, odlučili su da svako krene svojim putem.

 

 

Leontina i poznati violinista Filip Pat odlučili su da se venčaju 2009. godine samo 3 meseca od kad su uplovili u romansu. Ubrzo su dobili ćerku Luciju, a onda je nakon 4 godine došlo do razlaza. 

 

Nakon braka sa Leontinom Vukomanović, Pat se po drugi put zavetovao na večnu ljubav Milicom Stevanović 2018. godine. Javnosti, pak, nije poznato kad su se njih dvoje razišli, te kad se muzičaru dogodila nova ljubav sa Mašom Garić, koja je u avgustu 2020. godine krunisana brakom.

 

LEONTINA I FILIP PAT IMAJU ĆERKU LUCIJU
LEONTINA I FILIP PAT IMAJU ĆERKU LUCIJU foto: Dragan Kadić

 

Budući da su i Leontina i Filip veoma muzički obrazovani i talentovani ne iznenađuje činjenica da je i Lucija od njih nasledila talent za muziku.Ona često nastupa sa horom "Čarolija" pod dirigentskom palicom svoje majke, ali, iako voli da peva, sport je njena najveća ljubav.

 

Ćerka Leontine Vukomanović bavi se odbojkom, a nedavno je u čast njenog rođendana napravljena žurka koju će pamtiti čitavog života.

 

Bonus video:

Leontina otkrila šta se dešavalo iza kulisa Beovizije

 

makonda-tracker