obožavaju se

U braku su godinama, zbog SUPRUGA je spremna na sve: Ljubavna priča Jovane Grgurević je oda ljubavi i razumevanja

0

On joj je saputnik, najbolji prijatelji i oduvek, najveća podrška kako u životu tako i u poslu 

LJUBAVNA PRIČA JOVANE GRGUREVIĆ
LJUBAVNA PRIČA JOVANE GRGUREVIĆ foto: Nenad Kostić

Voditeljka Jovana Grgurević svojim autentičnim stavom, smelošću i otvorenošću osvojila je srca publike i postala jedno od najprepoznatljivijih lica na domaćoj medijskoj sceni.

 

Poslove je menjala u skladu sa prilikama, a od skoro imamo mogućnost da je gledamo na Kurir TV. Iako je TV lice Jovana je oduvek bila i ostala svoja. Nije želela da poklene pred trendovima. 

 

Upravo zbog toga su je mnogi zavoleli, a njene emisije su uvek ispunjene korisnim razgovorima iz kojih uvek nešto pametno može da se nauči. 

 

 

Osim profesionalne karijere, Jovana je domaćoj javnosti zanimljiva i zbog privatnog života, koji ruku na srce, vešto skriva od očiju javnosti. Ipak, u jednom od intervjua koje je dala pre više godina Jovana je otkrila da joj je suprug velika podrška i da je za njega sprema da uradi sve.

 

Jovana je tada ispričala da je njen život išao krivudavim putem, ponekad ne onako kako ga je zamišljala, ako i da su njene odluke ponekad znale da iznanade sve, pa čak i njene najdraže.

 

Tako je bilo i kad je sa suprugom odlučila da se iz Beograda preseli u Crnu Goru. Sve se dešavalo u burnom periodu njenog profesionalnog života.

 

 

- Moj suprug Dado, IT inženjer, radio je u prestižnoj hardverskoj kući. Izgledalo je da je jasno kako i gde ćemo živeti. Međutim, kćerka Lucija imala je godinu dana i hroničan problem sa bronhijama. Njeno zdravlje me je opterećivalo u meri koja mi nije dozvolila da se koncentrišem na tako ozbiljan poziv. Baš tih dana Dado je dobio ponudu za dobar posao u Crnoj Gori. Kako on već ima predivnu kuću na primorju, a tamo su i njegovi roditelji, čija je pomoć dragocena, do kraja te nedelje odlučili smo da se preselimo u Kotor - ispirčala je Jovana za Hello, pa je dodala:

 

- Šok i za nas i za naše najbliže. To nije bila odluka, već sticaj okolnosti. Mogla sam da se posvetim Lucijinom zdravlju i vaspitanju, a Dado je postao oličenje starinskog viđenja glave porodice. Naredne tri godine provela sam u jednom od najlepših gradova na Jadranu, u kući staroj nekoliko stotina godina. Kada bih otvorila vrata i sve prozore, u tom prozori su se mešali zdrav planinski i morski vazduh. Ubrzo smo dobili i sina kome smo simbolično dali ime Jug.

 

 

Ovo je jedna od retkih prilika kada smo imali mogućnost da čujemo neke detalje iz njenog privatnog života. 

 

- Majčinstvo, domaćinstvo, zdravstvo, školstvo i sve druge teme videla sam mnogo jasnije. S druge strane, kao potpuno rasterećena i slobodna, bila sam idealni domaćin kolegama iz celog regiona. Svima je odmor bio jedna sobica i moja domaća kuhinja, a u tome sam zaista uživala. Mučila me je nostalgija, iako sam znala da me sigurno čeka. Roditelji, prijatelji, a pre svih moj sestrić Pavle naterali su me da brojim dane do povratka u Beograd. Za Kotor su me vezali osećaj bezbrižnosti, privilegija da deca rastu neshvatljivo kvalitetnije u odnosu na ovdašnje uslove i jedna Vanja koja mi je tamo bila drug, kum i sestra na koju sam redovno sipala sve emocije. Ona je na Jadranskoj obali bila moje parče Beograda.

 

 

Iako joj je na primorju bilo veoma lepo odlučili su da je ipak njihovo mesto u Beogradu.

 

- Vratili smo se po planu, pre nego što je Lucija krenula u predškolsko. Već osmog dana dobila sam ponudu za posao. Imala sam sreće da nastavim gde sam stala, a za decu više nisam morala da brinem jer se tandem tetka-baka pokazao kao najpouzdanija i najzdravija formula za posvećenost karijeri.

 

Bonus video:

Jovana iskrno o slučaju Ane Mihaljice 

 

 

makonda-tracker