ljubavni život

Poslednjoj supruzi je KUPIO OSTRVO, ali nju svi obožavaju: Bivša žena Roberta Kavalija je prijateljica poznate Srpkinje

0

Čuveni kreator je preminuo u Firenci u 83. godini, a iza njega su ostale dve supruge, jedna ljubavnica i šestoro dece 

foto: Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Italijanski modni dizajner Roberto Kavali nakon duge i teške bolesti umro je u svom porodičnom domu u Firenci u svojoj 83. godini, javili su strani mediji.

 

Od 2008. godine Kavali je bio u vezi sa 45 godina mlađom Sandrom Nilson, kojoj po godinama može da bude deda, a iza sebe ima dva braka iz kojeg je petoro dece.

 

Njegova veza sa Sandrom izazvala je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama, ali Kavali, kao i mnogo puta do sad o tome nije brinuo. Trudio se da joj obezbedi lagodan život, pa se odlučio na potez o kojem je brujao svet.

Sandri Nilson Roberto je kupio, verovali ili ne, ostrvo i dok su mnogi govorili da je sa njim samo iz interesa, oni su sa ostatkom sveta podelili vest da su postali roditelji dečka.

 

Iako dizajner na svoju 45 godina mlađu superugu troši milione, Eva Kavali, bivša supruga Roberta Kavalija, važi za jednu od omiljenih ličnosti u javnosti.

 

Početak Robertove karijere obeležilo je upoznavanje sa Evom Duringer, koju je javnost obožavala, a i dan danas je tako. Roberto Kavali je svoj prvi butik otvorio u Sent Tropeu 1972. godine. U tom vremenu je često poređen sa svojim zemljakom kreatorom Đanijem Versaćeom koji je važio kao sinonim za ekstravaganciju na početku osamdesetih godina.

 

LJUBAVNI ŽIVOT ROBERTA KAVALIJA JE BIO BURAN
LJUBAVNI ŽIVOT ROBERTA KAVALIJA JE BIO BURAN foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO

 

Eva i Kavali su se upoznali na takmičenju za Miss Universe gde je bio član žirija. Eva Duringer nije osvojila glavnu titulu, ali jeste kreatorovo srce. 1980. godine je postala njegova zakonita supruga. 

 

Kavali je osvajao modnim uspesima, a Eva lepotom i stilom o kojem je često brujao ceo svet. Eva je drastala je u siromašnoj porodici u kojoj je njena majka većinu vremena posvećivala poslu, dok je Eva svoje detinjstvo provela sa bakom. Godinama je bila velika podrška suprugu, sve dok nisu, posle 28 godina braka, odlučili da se raziđu.

 

Eva Kavali sa Robertom ima troje dece, ima 65 godina i vodi jedan miran, porodični život. 

 

 

Ona se jednom prilikom na Nedelji mode u Parizu  pojavila u društvu dugogodišnje prijateljice Sandre Meljničenko i tada se saznalo da se poznata srpskinja i Eva i te kako dobro poznaju.

 

Poslednje godine svog života Kavali je proveo pred Sandre Nilson, nekadašnjim švedskim Plejboj modelom. Tokom intervjua za italijanski magazin "Novela 2000" modni kreator je govorio o supruzi i detetu.

 

- Sandra je dobro, beba koja je rođena upravo ovde u Firenci, je prelepa i bilo je zaista emotivno videti je odmah nakon rođenja.

 

 

Roberto Kavali je tada otkrio da su za sina izabrali ime Đorđo, u znak sećanja na njegovog oca kojeg su nacisti ubili pred kraj Drugog svetskog rata.

 

- Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac… koga su nacisti streljali u masakru u Кavrilji kada sam imao četiri godine - rekao je tada slavni dizajner.

 

Roberto je dobio dvoje dece, Tomaza i Кristinu, sa svojom prvom suprugom Silvanelom Đanoni sa kojom se venčao 1964. godine, a par je bio u braku deset godina.

 

Bonus video:

Roberto Kavali najavio Slavnićev ulazak 

 

 

 

makonda-tracker